想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

係咪9月gathering出黎慶一慶佢啫..?~?~~?

tingbobo...我地有無緣見面啫....heheh, 出黎大家亙相發功啦...hehehe~~!!

大宅

咁訂9月幾時呀?

原帖由 蔡夫人 於 10-8-18 12:25 發表

tingbobo...我地有無緣見面啫....heheh, 出黎大家亙相發功啦...hehehe~~!!

大宅

你唔好亂黎呀!天喜有中藥成份ga,如果你沒有e生指示下重複用藥,驚你有反效果呀!
原帖由 史迪仔 於 10-8-18 08:28 發表
Me too!我尋日放工黎咗m啦!我而家睇緊中醫,又想連埋天喜丸試下,唔知得唔得!

大宅

我可能要返大6,但未確定日期,所以到時我係唔係香港。

另外,我18/9去飲,呢日都肯定唔得。

如果約就約月頭,蔡夫人下半個月都會去第樹反呀!
原帖由 蔡夫人 於 10-8-18 12:25 發表

禁止訪問

大宅

我今日返工喇!出門口前嘔返粒止嘔藥....食幾塊餅飲啖橙粒坐完長途車返到公司前又嘔!
最後我去麥記食左杯麥旋風,成個醒晒!跟住下午坐office都ok
我聽晚做osacr呀!
原帖由 蔡夫人 於 10-8-16 11:38 發表
釘釘:
咁你呢個week見點呀~?~?
你放成4weeks咁多, 咪同我之前xx一樣囉...haha....
你真係要小心d 呀, 食中藥無好d 咩?~
咁結果你今日有無返工呀?~?~?~~?
你咁快就12weeks幾囉, 做左oscar未呀!?!?!?!

tingbobo...咁 ...

大宅

釘釘:
下...你食麥旋風呀??? 咁斗膽~??~~?
話咁快又做oscar....日子真係快過呀~~!!
咁你9月出唔出黎呀!??!

lcf:
但你又未知9月幾時返大6喎, 我都要18/9 之前呀...因為9月下半個月唔係hk~~~

史迪仔...約d sat lunch好無呀 (即朝早11點幾個d)??? or sunday lunch!!!!!

禁止訪問

大宅

我已經食左雪糕幾個星期喇,佢係唯一令我有胃口的食物,食完又無唔舒服,所以我唔理咁多lu
尋日做oscar,頸皮1.8,有鼻骨,未知比例,張醫生話應該ok.oscar我不太擔心,反而擔心照結構...
有6成係仔喎,即刻down晒... ...

大宅

睇到你寫"有6成係仔喎,即刻down晒",忍唔住笑左出黎。
原帖由 釘釘 於 10-8-20 13:27 發表
我已經食左雪糕幾個星期喇,佢係唯一令我有胃口的食物,食完又無唔舒服,所以我唔理咁多lu
尋日做oscar,頸皮1.8,有鼻骨,未知比例,張醫生話應該ok.oscar我不太擔心,反而擔心照結構...
有6成係仔喎,即刻down晒... ... ...

大宅

係呀!不過蔡夫人同lcf點!

原帖由 FM94.8 於 10-8-18 23:28 發表

如無意外我9月生, 所以同唔到你地出嚟, 咁我地8月29日係咪出嚟ga ?

大宅

Sunday啦!我逢星期六要返娘家呀!

原帖由 蔡夫人 於 10-8-19 11:42 發表
釘釘:
下...你食麥旋風呀??? 咁斗膽~??~~?
話咁快又做oscar....日子真係快過呀~~!!
咁你9月出唔出黎呀!??!

lcf:
但你又未知9月幾時返大6喎, 我都要18/9 之前呀...因為9月下半個月唔係hk~~~

史迪仔...約d sat lunch ...

大宅

如果換轉係你,醫生同你講6成係仔,你一定笑到合唔埋口啦!hahaha.........

原帖由 lcf 於 10-8-20 17:49 發表
睇到你寫"有6成係仔喎,即刻down晒",忍唔住笑左出黎。

大宅

好....不如SUNDAY 食LUNCH囉, 好無呀~?~?~?
我呢D "孤家寡人", 幾時都OK....HAHAHAH~~~~
咁你地打算約幾時呀!?!??~?~?

釘釘:
始終係雪糕.....食少D 好o既...
yes...結構好重要呀, 之前我都忽略左, 睇少左呢一關, 點知就衰左係呢關度囉..嗚嗚~~!!

大宅

5/9 我, 史迪仔同埋lcf 1pm會出去佐敦飲茶呀...釘釘同tingbobo join唔join我地呀~~~回覆回覆...over over~~

tingbobo...你點呀~~依家咩狀況呀?!?!?!?

大宅

我唔喇,因為我近排都唔係好食到野呀,
前幾日三餐都嘔,嘔到喉嚨損左呀,飲水都痛
真係好辛苦呀~~~~~
原帖由 蔡夫人 於 10-8-29 01:11 發表
5/9 我, 史迪仔同埋lcf 1pm會出去佐敦飲茶呀...釘釘同tingbobo join唔join我地呀~~~回覆回覆...over over~~

tingbobo...你點呀~~依家咩狀況呀?!?!?!?

首頁

尾頁

跳至