潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 prettybabe 於 08-5-22 17:40 發表
做妹吓嘩?

我唔係妹呀!我前日同我老媽真係試過架,講真剪就普通,但有7拆去做色或電真係好抵,同埋個到服務同按摩真係一流

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原文章由 purplewan 於 08-5-22 22:02 發表

OH,$620有TREATMENT的??

收到啦!其實前兩星期,我都想去,但係我睇睇下,發覺點解只講e個髮型師,覺得有d問題,到最後都無去呀!

別墅

原文章由 purplewan 於 08-5-22 21:56 發表

我唔覺得你係妹呀

不過看番個POST,呢個TOPIC比其他TOPIC更多得幾個POST的新國民, 而這些新國民都係問這本地STYLIST的資料, 有D仲話自己試過... 我咁Q係第二D FORUM (都唔止一個)有幫這STYLIST PROMOTE的TOPIC ...

我係lina朋友or客同你有咩關係 ? 我一路都有搵佢幫我整頭 , 我覺得佢整得好而且依家做緊優惠我介紹俾大家, 又有咩問題 ? 我有無用梡槍指住d人要佢地去搵佢整, 你可以唔去但不要係度講d無聊野, 況且呢度都好多人經我介紹去搵lina整頭, 反應都好好,而且都有優惠 , l如果你咁得閒去check , 你可以send pm俾係呢度每個回覆話搵過lina整頭的人! 而且我冇必要去做咩野妹, lina整得好唔好試過人都會知!
你快樂等於我快樂

別墅

各位搵過lina整頭的人請講句公道說話 , 免得有人在這裡胡亂猜測!
你快樂等於我快樂

洋房

原文章由 baby711 於 08-5-22 23:56 發表
各位搵過lina整頭的人請講句公道說話 , 免得有人在這裡胡亂猜測!

咁老實講, 都有mami PM我話唔係好好, 仲要咁貴下次再去都想轉師傅

不過你咁落力推post,之前版版一有人回你便推, 無人回便有新國民出post問關於LIXA d野, 又係其他forum出廣告,你話你係佢個friend?? 我就唔信啦, 好似返工咁落力

看來又好快有新國民出來講句公道說話嫁啦mouth:

別墅

原文章由 reginetsui 於 08-5-23 00:55 發表

咁老實講, 都有mami PM我話唔係好好, 仲要咁貴下次再去都想轉師傅

不過你咁落力推post,之前版版一有人回你便推, 無人回便有新國民出post問關於LIXA d野, 又係其他forum出廣告,你話你係佢個friend?? 我就唔信啦, ...

信不信由你 , 你冇搵過佢整過頭冇資格係度評論d乜野, 你冇謂係度講咁多癈話 , 我都冇必要再解釋咁多野, 浪費我的時間!

[ 本文章最後由 baby711 於 08-5-24 11:19 編輯 ]
你快樂等於我快樂

別墅

各位唔駛再討論落去 , 到此為止!

[ 本文章最後由 baby711 於 08-5-24 11:14 編輯 ]
你快樂等於我快樂

洋房

hair do closed 7:30, 返到屋企9點出post fit 晒~~~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

其實我都想知有無其他hair stylists推介!!

洋房

原文章由 maggiecch 於 08-5-24 23:19 發表

我就搵亞lui, 35/f果間 (sorry 我淨係識去, 唔識個大廈名),
不過亞 LUI 係店長, 佢HAIR CUT $480, 我試過電完個髲, 幾日後唔鍾意, 再上去電過, 一毫子都唔使收, 服務態度仲同之前 一樣

洋房

原文章由 maggiecch 於 08-5-24 23:19 發表

del....sorry send多左一次添

[ 本文章最後由 新手008 於 08-5-25 00:15 編輯 ]

大宅

我都想分享下 ... 上兩星期睇完呢個標題, 都去咗Hair Do, 我冇特定搵Lina, 因為我諗佢都好忙, 所以只係打電話去約嘅時候, 叫果位聽電話嘅小姐介紹比我。我本身啲頭髮已經係微曲, 師傅話可以keep,唔好電啦!咁我淨係洗剪吹+color treatment, 價錢好似係HK$9XX;果度環境唔錯, 服務態度滿意, 最鍾意係color treatment, 第日洗頭啲色都冇染咗落條毛巾度, 記得佢有比1 pack5小枝嘅護髮素比我, 叫我要按日子用 ... 幫我整頭果位日本人好似叫Asami, 不過我睇果度啲stylist都有一定水準, 唔錯!

民房

我是比較新的國民, 但唔係妹, 之前搵hair do資料, search到來呢度先加入babykingdom.
我都係經 baby711介紹, 打去搵Lina整頭.
搵過Lina 2次整頭, 係有50% off同30 %的情況下, 我覺得服務同質素都好好, 佢因為比較新, 所以先會有折, 同hair do其實senior或比較有經驗的比較, 技術相信還不足, 但比一般的salon都好好多, 有discount不妨一試囉. 若然要求高一點, 想安心一點的話, 可以用hair do的top stylist...

公道一點, Lina係有heart去幫客剪的, 夾唔夾到, 這是見人見智...我都試過一d 比較top 的salon, 同stylist夾唔到的話, 剪出來都會唔滿意

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

lina之前50%off都係$170. 如果try一次用這個price都ok!!出面一間cheap cheap salon都要$100la

首頁

尾頁

跳至