自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章

siutsunboy 發表於 17-4-12 17:50
呢位會員之前數自己奶奶出好多post,跟著俾位資深jm踢爆前言不對後語就潛咗水一排至近期出現番,佢有話過因 ...

oh, 原來被人踢爆過,我日日上 bk, 都錯過咗,仲以為佢係闊太。

港式奶茶    發表於 17-4-12 18:32

伯爵府

熱血勳章

回覆樓主:

無諗過有人咁明目張膽在此呃人!
希望樓主快快收番錢

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

6點幾啦哦,銀行都閂門啦……
不過,有心還錢嘅一早還左

琥珀宮

凍奶茶少奶 發表於 17-4-12 17:00
睇左了,13年之前係正常,13年開始經濟出現問題,負債,14/15年細女出世.....
之後開始經常前言不對後語,懷疑佢 ...

jm你好勁

子爵府

回覆樓主:

網上嘅嘢睇完就算,唔好太過相信

大宅

siutsunboy 發表於 17-4-12 18:13
所以想講大話一定要記得自己講過d乜,其實我愈來愈覺得喺網上講太多私人嘢嘅網友最可疑
...

對,等人冇介心,呢一次後我諗我吾會再系網上買野

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

港式奶茶 發表於 17-4-12 17:33
我中午8卦睇佢舊回覆,佢自己同大力講佢兩個仔係同學,我記得大力仔唔係HKU學生,唔係話你錯,係想話呢樣又 ...

大力仔的確唔係HKU學生

大宅

凍奶茶少奶 發表於 17-4-12 18:08
思覺失調,第一個人格阻止我第三個人格去過數俾你,好彩第8個人格做和事佬,用左10個鐘調解。不過第三個人格忘 ...

你個回覆好搞笑

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

思覺失調,第一個人格阻止我第三個人格去過數俾你,好彩第8個人格做和事佬,用左10個鐘調解。不過第三個人格忘 ...

我有人格分裂添呀!

用戶要求終止服務

睇左了,13年之前係正常,13年開始經濟出現問題,負債,14/15年細女出世.....

你睇得好詳細

男爵府

咁都比你拆到,服

子爵府

我對佢都有印象,
好似話自己係有錢人吾冼做,
係甘就吾好1千蚊都呃人啦!甘鬼cheap

大宅

回覆樓主:

1千蚊啫…希望還錢啦

伯爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我記得佢講過自己人工高過老公,個仔又孝順,讀u期間已每個月俾幾千蚊家用,個女讀名校,屋企月入過十萬,有一層供斷嘅私樓出租,咁唧係以上嘅係謊言?我真係唔識分真假

子爵府

happywindy 發表於 17-4-12 18:45
我記得佢講過自己人工高過老公,個仔又孝順,讀u期間已每個月俾幾千蚊家用,個女讀名校,屋企月入過十萬, ...
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=8819536&page=1&authorid=155134

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 熱血勳章

我記得佢講過自己人工高過老公,個仔又孝順,讀u期間已每個月俾幾千蚊家用,個女讀名校,屋企月入過十萬, ...
嘩, 我都錯過左好多喎

侯爵府

妄想症。。。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

siutsunboy 發表於 17-4-12 17:50
呢位會員之前數自己奶奶出好多post,跟著俾位資深jm踢爆前言不對後語就潛咗水一排至近期出現番,佢有話過因 ...

我都踢爆過佢,我以前有睇佢blog

伯爵府

我記得佢講過自己人工高過老公,個仔又孝順,讀u期間已 ...

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

霜霜 發表於 17-4-12 18:24
大力仔的確唔係HKU學生

力仔c----u呀

首頁

尾頁

跳至