跳至

首頁

尾頁

禁止發言

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原帖由 菲比B 於 09-12-3 15:12 發表
彤彤反唔反瞓,嘉嘉同我一樣超爛訓,佢常日訓訓吓反身趴喺到瞓,有時塊面貼住床瞓,俾枕頭我有d驚但唔俾佢好似瞓得好唔舒服咁

在希都係呀...所以我未俾枕頭佢用呀...唉...
其實1歲後係可以用枕頭了!!只係1歲前唔好用o者......
點知依家佢就算唔趴o係度訓...都唔會成晚定一定咁訓...
所以俾個枕頭佢都有d"size"氣!!
到早上個枕頭一定唔會係俾佢枕住..........

大宅

我仲以為只喺嘉嘉咁爛瞓添.99話未見過bb咁瞓覺,好嚇人似足我喎,原來你地個d都喺咁,我有俾佢試用過,剛剛瞓著喺好似好舒服,但一陣就反身個枕頭又fing走左~佢地驚佢會焗親,但見佢如果瞓平的話個頭喺向後中,好似好唔舒服咁

原帖由 ktymbaby 於 09-12-8 14:14 發表

在希都係呀...所以我未俾枕頭佢用呀...唉...
其實1歲後係可以用枕頭了!!只係1歲前唔好用o者......
點知依家佢就算唔趴o係度訓...都唔會成晚定一定咁訓...
所以俾個枕頭佢都有d"size"氣!!
到早上個枕頭一定唔會係俾 ...

禁止發言

大宅

Caden都有個枕頭, 但如同虛設, 通常到訓醒時個枕頭都係飛埋一邊, 另外D被又踢開晒, 超爛訓
原帖由 janjan28 於 09-12-8 21:56 發表

彤彤豬都好爛訓架...訓到中途仲會打橫左訓添呀...不過我都照比佢用枕頭...因為佢有時會扒係個枕頭上面訓架

大宅

天氣凍大家小心身體

侯爵府

畀面勳章

原帖由 lachatte 於 09-12-10 01:12 發表
Caden都有個枕頭, 但如同虛設, 通常到訓醒時個枕頭都係飛埋一邊, 另外D被又踢開晒, 超爛訓

晴晴都係爛訓豬,晚晚都踢被,整開個枕頭,扭黎扭去訓架~~所以,我夜晚都訓唔冧,成日醒睇佢有無踢被啦~~

大宅

銘軒都係晚晚都踢被 ~ 一反身就整開個枕頭架喇 ~

原帖由 skylydorothy 於 09-12-18 15:54 發表

晴晴都係爛訓豬,晚晚都踢被,整開個枕頭,扭黎扭去訓架~~所以,我夜晚都訓唔冧,成日醒睇佢有無踢被啦~~

禁止發言

大宅

hahahahaaaaaaaaaaaa.....

原帖由 janjan28 於 10-2-5 00:42 發表
成個幾月都無人係度留過言啦

別墅

Hi, I have not come to here for long also. How's everyone. My son, Kaylan has grown a bit faster now. Before he grew very little each month less than 1 cm/month. He still cannot talk much, can only say "baba", "mama", "pig", "dog".

I really feel bad, since I did not spend enough with him. I spent all my time with my elder son, because I need to teach him and go through his homework every night.

My hubby is not good at taking care of bb also. Anyway, I will focus more on him starting next week after my elder's son exam.

禁止發言

別墅

好媽媽勳章

呢度荒廢左~~~
http://hk.myblog.yahoo.com/mags307/

侯爵府

畀面勳章

原帖由 Maqurita 於 10-6-10 11:01 發表
呢度荒廢左~~~

荒廢左好耐囉~~

禁止發言

別墅

我有時都會上黎呢度看看...你地去開邊d版阿?

禁止發言

首頁

尾頁

跳至