自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 牛精仔 的帖子

希望佢可以重新振作

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

其實當年 "ken" 講的話都唔係好過火,
但就改寫了他的一生。

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

support.

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 appleyuen 的帖子

再送你蔡楓華&羅敏莊~愛的火花

http://www.facebook.com/group.php?gid=115150438544027#!/video/video.php?v=10150136706808739&comments

男爵府

回覆 ernestchow 的帖子

多謝您分享出黎,好好聽丫, 我係睇第一場既,當晚聽唔到呢首愛的火花,好唔圓滿丫.今日聽番,真係好好聽,希望芹菜加油丫, 佢係我兒時偶像黎架!

男爵府

回覆 牛精仔 的帖子

haha..... sorry 我太肉緊la! 我真係唔想太多人誤解佢,寫衰佢丫.

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

angelatin 發表於 11-3-29 15:38
回覆 牛精仔 的帖子

haha..... sorry 我太肉緊la! 我真係唔想太多人誤解佢,寫衰佢丫. ...

咁又唔駛sorry, 話唔定係我自己聽錯都未定

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

男爵府

回覆 cathy-tse 的帖子

我坐係 280飛 section 4 bf行,好明顯樓上有人大叫,好無禮貌, 想打鑊佢.
唔知您係唔係講果幾個呢. (面對台既左手面,樓上最後排)

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

angelatin 發表於 11-3-29 15:41
回覆 cathy-tse 的帖子

我坐係 280飛 section 4 bf行,好明顯樓上有人大叫,好無禮貌, 想打鑊佢.

就係果幾件蛋散囉 !

你同我地坐得好近, 你冇聽可樂果句 "dup死你吖拿!" 咩?

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

男爵府

回覆 牛精仔 的帖子

聽唔到丫, 不過係呢到睇到您咁打出黎,超開心丫, 做得好, haha.....

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

add oil!!good show~~
[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/kiss.gif

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

ernestchow 發表於 11-3-29 14:05
回覆 appleyuen 的帖子

再送你蔡楓華&羅敏莊~愛的火花

thanks

子爵府

回覆 angelatin 的帖子

佢都係我兒時喜歡的船長哥哥,你睇個場佢有冇講錯野?其實有時佢可能懶好笑講d野,但可惜報紙將佢無限放大,唔俾蔡楓華有好日子過

珍珠宮

ernestchow 發表於 11-3-29 17:30

佢都係我兒時喜歡的船長哥哥,你睇個場佢有冇講錯野?其實有時佢可能懶好笑講d野,但 ...

ernestchow 發表於 11-3-29 17:30

佢都係我兒時喜歡的船長哥哥,你睇個場佢有冇講錯野?其實有時佢可能懶好笑講d野,但可惜報紙將佢無限放大,唔俾蔡楓華有好日子過

我以前有張 佢同香蕉姐姐既劇照,

好珍貴,但搬屋唔見咗 :-(:-(
         ~~~酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆 ~~~

子爵府

回覆 Bing.Jing 的帖子

好多人都唔知佢做過兒童節目,當時這哥哥如清純

男爵府

回覆 Bing.Jing 的帖子

其實我唔覺得佢有講錯野,不過,可能興奮過頭,有d說話講得黑同白中間,好易比有心人寫故事,而事實上呢幾日有d報紙都作緊野,又話佢同money老公不和........又話唔感恩圖報之類, 實在太多有心人想寫死佢.

子爵府

希望Money同孫太識左佢甘多年,冇事la

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

牛精仔 發表於 11-3-27 00:25
科ed 好值得wor, 對上一次睇王傑一樣

乜網友咁把炮?介紹 o黎 識 o下 ..... 得唔得
路遙知馬力,日久見人心!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

首頁

尾頁

跳至