自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

我信啊..我有朋友屋企幾個都係生女!有個鳳字!唔知關唔關事呢?後來生到第5個時改左個兒字!終於得左個兩個仔!!

原帖由 HY2007 於 09-9-5 13:30 發表
佢地生幾個女至追到仔,因為冇一個女係改呢D名,就是咁簡單!

咁呢D名又唔係通街都係,我讀書果陣,只遇到一個,出來做野又只遇到一個

總之信不信由你,冇理由我身邊4個成功例子都是巧合!

...

複式洋房

原帖由 瑩瑩老豆 於 09-9-27 23:04 發表
最想要的是四叔吧
PLS PM TO ME~~~THX

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Newapple

please pm me
many many thanks!
愛 我 就 別 傷 害 我

洋房

Newapple:

please send e-mail to me

[email protected]

Thank you very much

大宅

原帖由 HoneyTracy 於 08-5-15 14:11 發表
又未必喎!我老公係唔食海鮮架,佢最鍾意就係食肉類。唔知同呢啲有冇關係,我生咗三個都係仔喎。
我同你一樣,老公唔鍾意食海鮮,但好鍾意食肉ga,我生兩個都係仔呀,唔知關唔關事呢.......

大宅

可唔可以pm我個秘方? Thanks

大宅

民房

我都想要這秘方,請pm給我,謝謝!

大宅

畀面勳章

Hi Newapple,

Can you also e-mail to me?
[email protected]
Many thanks!!

大宅

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

請注意!
topic已流於內容無意義性質(大量版面要求e-mail/pm), 請各位自行pm有關會員查詢資料.
現關閉此topic ,不便之處,敬請原諒!

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

首頁

尾頁

跳至