跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 Fatta 的帖子

N1國際班今年學費$3,300, 外賣lunch好似宜家都係, 因我仔上午班, 我試過接放學見到有人送一桶桶野來,似係食物. 健唔健康就唔知啦! 但就可能無咁大彈性, 如你小朋友有D野食唔到, 都未必就到咁多囉!

大宅

ThAnks naxos.
學校講全曰國際班係$4600學費呀,但係又無講有無其他雜費喎!請問有無人知全曰班除在學費,仲有無其他費用呢?謝謝!

大宅

全曰國際班$4600應該係指K1,無學卷, 是淨學費. 其他雜費包括茶點/午餐,校服, 書, 書包, 生日袋, 水杯, 毛巾合, 名印, 勞作材料etc. 都唔平架!

子爵府

Naxos 發表於 11-6-1 09:30
回覆 Fatta 的帖子

N1國際班今年學費$3,300, 外賣lunch好似宜家都係, 因我仔上午班, 我試過接放學見到有人 ...

唔係呀, 今年國際班n1半日收$3400呀, 因我啱啱交完學費.
反而想知書薄費, 校服費及其它雜費幾錢~~

大宅

回覆 zipzip23 的帖子

hello,
我想請問返半日班無中文學,咁點樣安排小朋友學中文呀?

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:moonychan 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

首頁

尾頁

跳至