跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 幼兒園

elaine,
我係 wise kid 見過有 砌圖, 我見有 4 塊 ke 砌圖, 冇留意有冇8塊砌圖, 不過4塊有 , 8塊都應該有. OR 等我星期三去睇睇再覆你...!.

洋房

My daughter will attend the nursery class July 23 onwards. I only let her attend Mon, Wed, Fri AM class. (She has been attending the playgroup there over 1 year)

Name of the nusery : TUTOR TIME (Suffolk campus)

大宅

elaine,

我今曰o向旺角新世紀間大眾見到原來好多故仔書(不論係英文定係中文)都有拼圖玩, 即係書的插畫係拼圖, 不過多數係6件.
另外有d拼圖就係6件或者12件,都係10數元一塊,你得閒可以去大眾look look啦!

等待驗證會員

elaine,
同事俾左盒佢個仔反完ge puzzle我, 係snoopy, 有6塊puzzles, 但係塊塊puzzle ge 件數都唔同.... 佢話佢買個間摺左... 但係有時行個d 細玩具舖有得買.....

伯爵府

好媽媽勳章

我係吉之島買左一盒有三幅圖, 4快, 6快, 同8快 hk$14.xx. 有三款. 我只買左一款, 亞囡當然係唔識砌, 好彩識得分開三幅圖所屬既砌圖. 都係等佢接觸下先羅.

首頁

尾頁

跳至