自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

無睇,可能細時唔識諗,而家大個左知道自己條片被瘋傳,一定好後悔。
希望可以終止到條片繼續傳發,當事人和他們的家人都好慘了。

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

yericy 發表於 20-8-22 02:50
認同要追究gei,邊個睇過條片唔該自己去自首
管有兒童色情物品都係犯法

我無睇過,乜睇的都有罪的咩?

禁止訪問

公爵府

回覆樓主:

呢D片係咸網永遠流傳!

公爵府

yericy 發表於 20-8-22 02:06
裁判官話相當可能定罪,都可以撤控唔告啦
一早人治啦

咁你去舉報左個官未

子爵府

yericy 發表於 20-8-22 03:33
你唔管有又點睇?

唔係要爭辯,只不過想澄清,喺網絡世界入面,唔使管有都可以睇㗎,直接上網睇咪得囉,唔使download 㗎!

珍珠宮

2024年龍年勳章

厚多士 發表於 20-8-22 00:01
我認識兩個xxxxmount 畢業的女仔,感覺上都係比較姣同開放。其中一個十幾歲就已經好識姣男人,不過佢亦係叻 ...

我都知道有一個名校女仔,又係姣到出汁,舊年我親眼見到佢同佢男友一齊响油麻地,成條路啲磚爛哂,人地掘磚,佢地坐响度休息,又飲酒,又浦老蘭,ig 成日寫粗口,但係佢DSE 有4科5**

珍珠宮

好媽媽勳章

yericy 發表於 20-8-21 22:07
上年721 咁多市民報警,又見到咁多白衫恐怖份子,都無做野啦

點都唔夠黑衣人班馬入元朗尋仇咁恐怖,最恐怖係你呢d人仲賊喊捉賊!

goldpiglet    發表於 20-8-23 12:30
Pianocake    發表於 20-8-22 12:48
esmehouse    發表於 20-8-22 11:08

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

princessally 發表於 20-8-22 09:19
唔係要爭辯,只不過想澄清,喺網絡世界入面,唔使管有都可以睇㗎,直接上網睇咪得囉,唔使download 㗎!
...

竟然要澄清?不過我原本都以為係人都知架!

珍珠宮

TATEYAMA 發表於 20-8-22 03:36
呢D片係咸網永遠流傳!

在哪裏可看到這段片?

公爵府

2024勳章

babytt2 發表於 20-8-21 22:17
係啦,成千上萬d 黑衣暴徒都未拉哂

咪係, 六尺四影晒帶一大班黑衫人去兇白衫人 都未拉啦

公爵府

2024勳章

yvomak 發表於 20-8-22 00:15
香港人好快唔記得,現在阿嬌咪一樣出來,冇事發生過!

咁你都識得提返阿嬌呢個名 即係仲有人記得啦

伯爵府

LadyMacbeth 發表於 20-8-22 02:20
曱甴真係好鬼煩
咩都要拉上關係

講得好,明明成個post同顏色無關又喺度講721。
其實咩心態呢?咁唔鍾意呢到啲人但又日日mon住啲post搵位入,現實生活要幾無事做先要到網上世界jer住相反意見的人嚟咬?

講親警方、政府,一言不合就721、831,萬能key咁,係咪咁詞窮。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Moonlight819 發表於 20-8-22 10:44
在哪裏可看到這段片?
點解你時時都問邊度有片睇,你已經問了好多次,件事都已經比警察處理緊,係咪應該關心現今青年人價值觀問題呢
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

回覆樓主:

前車可鑑,唔覺得事主拍呢啲嘢前諗唔到會有流出的一日,爭在係幾多年後。

公爵府

Moonlight819 發表於 20-8-22 10:44
在哪裏可看到這段片?

你好似都問左幾次?好大可能拍片的是未成年,咁又何必觀看兒童色情影片,做戀童癖行為

公爵府

mondd 發表於 20-8-21 22:20
咦?呢排啲甲由咁得閒,成日上bk嘅?唔係話去香討咩?

曱甴去香討比人鬧到死全家咁樣㗎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

alicego62 發表於 20-8-22 11:13
你好似都問左幾次?好大可能拍片的是未成年,咁又何必觀看兒童色情影片,做戀童癖行為
...
咪係囉,乜真係咁好睇咩,如發生係自己小朋友身上,啲陌生人不斷問邊度有片睇唔知佢會有咩感覺呢
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

alicego62 發表於 20-8-22 11:14
曱甴去香討比人鬧到死全家咁樣㗎
BK 阿太太斯文,唔會叫人死全家

首頁

尾頁

跳至