跳至

首頁

尾頁

男爵府

I'm also going in June... there's currently a heat wave going on in CA... worry it will be too hot for my little man :(

別墅

回覆:ivyscyip 的帖子

Thank you !

別墅

回覆:TSX 的帖子

Thank you !

男爵府

話時話... 我呢邊無咩好亞洲野食... 想係 SD 食過夠... 有無JM有好介紹? 日式拉麵呀... Korean BBQ a... 最重要... 港式茶餐廳!! :D

伯爵府

好媽媽勳章

引用:話時話...+我呢邊無咩好亞洲野食...+想係+S

原帖由 BossCatCat 於 14-05-15 發表
話時話... 我呢邊無咩好亞洲野食... 想係 SD 食過夠... 有無JM有好介紹? 日式拉麵呀... Korean BBQ a... ...
I heard sushi is great, but is will have to ask my aunt for the restaurant name.

我都想知有冇正嘢食,我爸要食生日飯。

男爵府

岩岩去完 SD, 分享下....

我個仔三歲, 超鐘意 Legoland, 如果你 食左 lunch 先去, 可能唔夠時間玩晒所有野, 平日中午後, 小D人, 排五分鐘左右, 唔好晒時間去排長龍, 個 park 6pm 收工, 5pm後已經無咩人排隊, 入面D野食貴少少, 又唔係貴三四倍, ok啦.. 有 Ramen, ok 好食不過細左D. 小朋友要帶多套衣服, 因為會濕身.

個 Zoo D動物有D老...唔多郁, 好大... 一日可能行唔晒.... 入面D野食好貴

Safari 無去..因為個仔太細...

住左兩間酒店, US Grant 同 Grand Del Mar, 兩間都五星, 做緊 Promote, Grand Del Mar,住兩晚送一晚包 upgrade room, 早餐 & $100 Spa Credit, US Grant 住三晚送一晚包upgrade room, 早餐 & $100 Dinning Credit.

食方面因為我地 craving 日式拉麵, 食左 underbelly (OK), Yakitori Yakyudori (居酒屋, 小食好好食... 一邊 Sapporo, 一邊食牛俐.... 好食到呢!!) ..仲有最後食埋全 San Diego 最豪個間餐廳 Addison.. 又係超好食, 好精緻.

賣單平過住三星酒店, 因為機票唔洗錢, 租車唔洗錢, hotel 減 $750 credit card credit... 下年去迪迪尼.... 機票, 酒店已經有晒分, 唔洗錢, 連 ticket 都買埋, 50% off... 美國有呢個好處, 好多 credit card 可以玩... 下一個目標係 三張免費機票返香港, 再兩張免費機票兩公婆去玩... 哈哈哈.... (自 high 中) ...... XDDD

首頁

尾頁

跳至