基督家庭

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

我最鐘意聽<當我偶遇你>

洋房

這一生最美的祝福
http://www.cc1w.net/Flash/BestWhish.html

民房

我想幫囡囡做一隻cd, 裡面是由她出世到1歲的相片. 請問有哪首詩歌可以表達呢? 兒女是耶和華的賞賜, 最寶貴的禮物. 希望可以找到一首歌能帶出這份心情. 我會在她1歲時送給親友的.
謝謝.
茵茵的小窩:www.babyhome.com.tw/bb/210585

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Amazing Grace....個女仔唱得好好聽呀!! :loveliness: :loveliness: :loveliness:

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

子爵府

Hi~超級撒雅人7
我好鐘意有首叫"回家"
唔知有冇歌詞同曲聽呢?
:mrgreen: Thx
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

大宅

請問有沒有"是你最重要"的歌譜,急,謝謝!!

禁止訪問

詩歌分享站

複式洋房

Hi,超級撒雅人7
Many Many Thanks ah......我想找呢首歌好耐架啦, 但唔記得歌名, 只記得其中一句歌詞......anyway, Thanks again.....

原文章由 超級撒雅人7 於 07-8-21 11:36 發表

http://www.tsinaip.com/blog/tsinaip/?p=18

<若你能看見>  
如若你能看見藍天,能望到千朵白雲隨風轉,
願你不忘記感謝神,能看見絕未必然…
如若你能聽到潮聲,能聽見千萬狂濤飛濺,
願你不忘記感謝神,能聽見乃主恩典!
環 ...

子爵府

Hi~超級撒雅人

我想聽(普通人)
Thx
我托住個大女時成日唱架

[ 本文章最後由 monchui 於 07-9-9 01:25 編輯 ]
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

大宅

這首歌是我們詩班最近獻的一首詩歌,歌詞很有意思,所以與大家分享!

【我尋著耶穌】

我曾在藍天中尋找耶穌,或在金光燦爛太陽之中,
在每片葉或每朵花,我總能尋找著祂。
我曾在雨點中尋找耶穌,或在清晨朝霧迷漫之中,
當我走進青翠草地平原,無論何處都尋著 祂。
我在微風中聽到祂呼喚,林中聽到響應祂步聲,
若是黑暗充滿大地,我就低頭在禱告中尋 祂。
有時我眼睛會不能看見,耳朵變聾不再聽見聲音,
甚至我知覺全消失,我會在心中尋著祂, 我會在心中尋著祂,
我會在心中尋著祂。

[ 本文章最後由 pionachang 於 07-9-13 10:24 編輯 ]
We live by faith, not by sight............

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問有無呢首歌既mp3 direct link呀?
我想放係我個blog度呀

原文章由 超級撒雅人7 於 07-7-12 18:39 發表
愛是不保留

n-OEXqfaMys
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

子爵府

我想將"偶然遇上的驚喜"download 部手機到, 有邊個website 可以做到呀.

唔該哂

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

~click here~
原文章由 kaiyui_BB 於 07-9-19 21:35 發表
我想將"偶然遇上的驚喜"download 部手機到, 有邊個website 可以做到呀.

唔該哂

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

~click here~
原文章由 yingwong 於 07-9-14 15:04 發表
請問有無呢首歌既mp3 direct link呀?
我想放係我個blog度呀
[quote]原文章由 超級撒雅人7 於 07-7-12 18:39 發表
愛是不保留

n-OEXqfaMys
[/quote]

[ 本文章最後由 包包魔怪媽咪 於 07-10-2 10:28 編輯 ]

男爵府

想請問出面CD譜有無一隻CD精選包括好多亞視夜晚有個基督教節目"恩雨之聲"有時播出既大路詩歌 -- 如動力信望愛, 愛是不保留...等, 可以買到, 請提供CD名, 謝!!
:-D

男爵府

thanks 超級撒雅人7 ,搵到咁多詩歌

大宅

想請問有冇這首"盡心盡性敬拜我主"的琴譜, 唔該晒各位.
我要向高山舉目;我的幫助從何而來? 我的幫助從造天地的耶和華而來。 他必不叫你的腳搖動;保護你的必不打盹! 保護以色列的也不打盹,也不睡覺。 保護你的是耶和華;耶和華在你右邊蔭庇你。 白日,太陽必不傷你;夜間,月亮必不害你。 耶和華要保護你,免受一切的災害; 他要保護你的性命。 你出你入, 耶和華要保護你,從今時直到永遠。

別墅

詩歌分享站

超級撒雅人7
thanks for sharing!!

[ 本文章最後由 ja88 於 07-10-30 12:13 編輯 ]

大宅

時間關係, 我只聽了橋...ok...無問題

複式洋房

但係格內㩒MENU有得揀其他歌聽㗎

首頁
12345...7

尾頁

跳至