自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

BABYCHU0213 發表於 14-2-16 18:44
為左満足62,99!佢2成日同個女講係度訓!陪爺爺嫲嫲!
我地只不過相隔5個地鐵站!我地食完飯不停講!比個女 ...
你知佢地咁既野,仲俾佢留低俾機會個女學壞....我唔會咁做囉......下次唔好啦..
龍鳳媽

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:心痛

唉,早知係咁,應該唔好再俾佢過夜。不過,而家仲細,返去慢慢再搞搞佢,之後唔好再送羊入虎口啦

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+arale1668+於+14-02-16+發表

原帖由 BABYCHU0213 於 14-02-16 發表
離哂譜, 教講大話

侯爵府

咁而家知唔知其實佢地對你個女講過D咩?

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

減齡達人勳章

係時候同你老公落藥,下次你6299再出聲要個女過夜, 等你老公出聲話唔得,如果你出聲就係衰人。

子爵府

無下次

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 熱血勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

翡翠宮

點解會咁

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章

你諗你了解下你62, 99同呀女講過D乜

珍珠宮

2018復活節勳章

引用:Quote:原帖由+arale1668+於+14-02-16+發表

原帖由 BABYCHU0213 於 14-02-16 發表
我99個陣又係咁氹佢細妹個仔放假喺佢度過夜,平時小朋友父母唔准嘅嘢全部都做齊,又叫小朋友唔好同父母講

之後就認叻話個姨甥仔有幾痴佢又幾鍾意佢,話自己識得教又識得同小朋友相處,所以個小朋友鍾意個大姨媽多過爺爺嫲嫲個邊喎

禁止訪問

回覆:BABYCHU0213 的帖子

大宅

咁既情形...似乎係麻麻爺爺教佢咁講...可能係你個小朋友面前已經落左藥....最好少接觸....

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

BABYCHU0213 發表於 14-2-16 18:52
3歲第二次過夜!第一次係新年!
初一,1晚我同62,99講初二要帶佢走因為初三要去我屋企人拜年!我62,99個樣 ...

嘩! 你6299心地好差下喎

伯爵府

所以我6299每次都講要阿女留低,我都唔會出聲,因為我老公都一定say no. 孩子大了,也更要教小朋友,一定要跟爸媽回家瞓,我女3歲就會say no 了。

男爵府

比我會幾個月內唔比佢地見個孫,同老公講教好要3年,教壞3分鐘就得,罷明要比兩老知做呢D衰野小動作係要付出代價!
另外,點解樓主你要用個女黎討好6299?

伯爵府

畀面勳章

如果小朋友本身唔係爺爺嫲嫲湊開,3歲咁細點可以去人屋企瞓呀,小朋友會驚同掛住媽咪,幾親都好,始終唔係自己屋企,會無安全感,樓主,以後唔好為咗討好6299而比個女係佢地到瞓,你要體諒女女感受

大宅

我都係果句,你對我做乜,講乜,只要唔超越我嘅底線,我可以忍!但係搞我個小朋友我就一定唔會忍!如果係我我會將佢列入\'得閒飲茶\'!但就預咗我長期唔得閑咯!咁教個小朋友,我覺得佢哋冇得見個孫都係自己摞嚟!

公爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

試下同小朋友分析返點解你地唔俾而兩老俾, 睇下佢明唔明是非, 但千祈唔好再俾佢地再獨處了

邊個唔合作跟我方法教女呢就......我媽都試過偷偷地俾朱古力餅我個囡食, 我話係唔係想佢咁細個睇牙醫? 佢唔肯睇既話幾時等到換牙? 之後佢就冇再俾啦, 但而家成日學我媽講野, 我會佢自己聽, 冇聲出, 因為佢知我唔會講呢D, 尤其係粗口, 又成日同我囡講冇錢飲茶, 攪到亞囡成日要錢, 得3歲人仔咋, 咁細個就問人攞錢? 我勒令唔准再係佢面前成日提"錢", 否則佢係老師面前講咩, 老師到時係問佢咋, 因為佢接放學, 睇佢點答

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

無下次

首頁

尾頁

跳至