親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:呢間係海產老闆介紹去,d+carb+very+yummy+

原帖由 貓MIMI 於 14-03-27 發表
呢間係海產老闆介紹去,d carb very yummy ka
Where is it nearby?

大宅

引用:貓山王真係巧味,200一個抵過hk,star也是好

原帖由 貓MIMI 於 14-03-27 發表
貓山王真係巧味,200一個抵過hk,star也是好大好靚,我大仔開心到暈
I\'ve tried it in Singapore before but it was bitter. Is it the same at Mslaysia?

貓MIMI  老闆有介紹貓山王有好多味KA,你想食咩味直接同佢講,佢開完試食,吾靚佢換KA  發表於 14-3-27 13:06

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆 clementwife 的帖子

1)ZOO我仔女覺得OK既,都多野睇約2點幾鐘,SHOW都吾錯,可以摸動物的!(小TIPS帶把FAN 會涼D)
2) 我第2日自己出島,第4日STAR 入面出,我個人意見,STAR 出島好D,C服,安全,有人FOLLOW,有細路既係STAR出LA

男爵府

回覆 clementwife 的帖子

我叫我租車司機車去....我吾知係邊

排骨媽媽  租車貴嗎?  發表於 14-3-27 17:15

別墅

回覆:3月沙巴遊~~一家大細5天行程

Star真係好正,我地3月頭都去完,不過我地唔係住63係住豪麗勝,沙巴真係好舒服,真係想去多幾次

貓MIMI  未去前以為好落後,去後感覺好好,食同水上活動也好,住更加la  發表於 14-4-2 13:56

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

貓MIMI 發表於 14-3-26 23:43
IM Back~~~勁好玩,好想再去,多謝呢度d jm資料,尤其地震寶寶~~
我地一家4口(6y同2y kids行程)

上年我地都係先住 63, 去完 zoo 順便轉去 star.....

不過我用 63 個 free wifi 又 okay 喎 ......

貓MIMI  慢到晕左……  發表於 14-3-27 19:11

大宅

回覆:貓MIMI 的帖子

想問下star dinner buffet 幾錢,點book ?? 另star 出島係咪一定要住客。。如果我當日check out ..果朝仲可以出島嗎?幾錢呀?? thanks

貓MIMI  問左hubby,star出島我地3大1細1b太約要600hkd出沙比  發表於 14-4-2 13:57
貓MIMI  I dont know出島$,is my hubby sign the bill ka  發表於 14-3-27 19:16

男爵府

Day 3 trip is rm180 to 200 .reasonable

男爵府

回覆:sinman08 的帖子

Me too 想再去

男爵府

回覆:yandonbb 的帖子

Buffet 大人around 百頭,kids is free ,味道是還可以但我like outside food 多d,star出島要住客,我估checkout前出也是可以的

男爵府

回覆:yandonbb 的帖子

Buffet 大人around 百頭,kids is free ,味道是還可以但我like outside food 多d,star出島要住客,我估checkout前出也是可以的

男爵府

Not really exp. around rm3xx for my family carb is really yummy

複式洋房

回覆:3月沙巴遊~~一家大細5天行程

想問star 出島係咪要一早book 定check in時book ?

貓MIMI  我是即興出的……  發表於 14-3-27 19:47

複式洋房

引用:IM+Back~~~勁好玩,好想再去,多謝呢度d+jm資

原帖由 貓MIMI 於 14-03-26 發表
IM Back~~~勁好玩,好想再去,多謝呢度d jm資料,尤其地震寶寶~~
我地一家4口(6y同2y kids行程)
Which hotel you living? Can you send me the hotel link ? Many thanks

貓MIMI  Hotel sixty 3 and 香格里拉  發表於 14-3-28 20:42

禁止訪問

BK Milk勳章

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:IM+Back~~~勁好玩,好想再去,多謝呢度d+jm資

男爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

點解唔去睇螢火蟲呀? 自己出島咁煩架?

貓MIMI  Outing island is ok ge but next time i will join star nor  發表於 14-3-28 20:40
貓MIMI  My younger daugther too small la we are worry she not ok so didnt go  發表於 14-3-28 20:39

男爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

完美接機? 你搵佢BOOK HOTEL?

貓MIMI  Yes i find perfect book hotel  發表於 14-3-28 20:38

大宅

想問star有冇小朋友水泡定係要自己拎去?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至