夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

引用:咁細個,+未玩夠!

原帖由 Ocean11 於 14-03-28 發表
咁細個, 未玩夠!
呢個我知,所以我都冇乜特別反應了…佢咁大個…未知責任,呢個唔系借囗

水晶宮

畀面勳章

引用:其實你咁後生仲有機會,你地有無結婚??

原帖由 krishui 於 14-03-28 發表
其實你咁後生仲有機會,你地有無結婚??
結左婚了

大宅

回覆:肯和你捱過七年,但最後得到咩?

我覺得你愛佢多過佢愛你。我老公都做過一件事令我好bad feeling. 我記得我有bb時叫佢同我去一齊睇檢查,但佢refuse 我,佢話自己去得啦,唔洗佢去,咁竹咁我哦咗佢几次,又話人地有老公陪我冇……又發哂脾氣佢先同我去,但當時已經3,4個月。之後佢都有同我去,但感覺到佢唔想去。 2年之後,佢老表個老婆嚟香港生bb,咁佢叫我幫佢book e 生,好我幫,幫佢約埋時間,隻c6竟然同我講佢同佢老表老婆一齊去,嘩! 果刻我真係百般知味,我即時問佢,邊個係你老婆,点解佢去檢查佢第一時間要陪佢去,我發哂脾氣又氹又駡你先走,我同佢講,好你去,但呢件事我一輩子都會記住你点對過我!

giman  此刻無言!好好愛自己  發表於 14-4-1 20:31

大宅

係佢老表老婆去檢查,我c6就第一時間話同佢去!

水晶宮

畀面勳章

引用:係佢老表老婆去檢查,我c6就第一時間話同佢

原帖由 lu-ka 於 14-03-28 發表
下?!咁都得????

滿足  X2  發表於 14-3-29 12:38

禁止訪問

引用:我覺得你愛佢多過佢愛你。我老公都做過一件

男爵府

咁你要等下。。。男人年紀細俾人寵壞,真係有排等佢成長,我都等左15年。。。好彩叫等到

水晶宮

畀面勳章

引用:我覺得你愛佢多過佢愛你。我老公都做過一件

原帖由 lu-ka 於 14-03-28 發表
我覺得你愛佢多過佢愛你。我老公都做過一件事令我好bad feeling. 我記得我有bb時叫佢同我去一齊睇檢查,但 ...
系既…我認我愛佢多過佢愛我,宜家既我系工人,秘書,上床用既工具………但系我為左小朋友,我想佢地有爸爸,所以系人前好恩愛……其實我另一件事嬲佢系…佢經常話離婚…分開下…正當我認為你講得到…姐系你知乜事,我就坦白講我們到底有乜事,佢居然話你咁認真既?我想試下你咩反應炸

simpleAA  你嚴厲D同佢講:下次再講唔駛試我,我亦唔需要知道原因,即離  發表於 14-3-29 06:31

水晶宮

畀面勳章

引用:咁你要等下。。。男人年紀細俾人寵壞,真係

原帖由 wing51110 於 14-03-28 發表
咁你要等下。。。男人年紀細俾人寵壞,真係有排等佢成長,我都等左15年。。。好彩叫等到

...
15年………你都好勁…有人叫我嘈話離婚,我唔會拎離婚講笑…相反,如果我離婚,就真系冇挽留了

伯爵府

回覆 Yee0113 的帖子

而家好明顯佢就唔會為你地改變! 其實你娘家可唔可以SUPPORT到你? 你自己有無做嘢? 經濟獨立嗎?

水晶宮

畀面勳章

引用:回覆+Yee0113+的帖子而家好明顯佢就唔會為

原帖由 Ocean11 於 14-03-28 發表

而家好明顯佢就唔會為你地改變! 其實你娘家可唔可以SUPPORT到你? 你自己有無做嘢? 經 ...
我唔想靠娘家…因為我爸爸有家庭了,我唔想佢擔心…我自己有返工既

伯爵府

自己有工作就比心機搵錢養大兩個小朋友, 你老公咁細, 未玩夠. 如果佢要改一早就改咗根本唔會咁, 要改唯有你自己改變心態

伯爵府

你老公咩都唔理,以我睇佢根本係厭倦咗依仲生活,
點解仲要生幾個小朋友?

禁止訪問

禁止發言

引用:一齊左七年,都有兩個小朋友,點解你重唔肯

瑪瑙宮

lu-ka 發表於 14-3-28 19:31

唔係化? 您有無見過佢老表?

瑪瑙宮

同左個大細路一齊, 其實短期唔好期望有咩變, 專心工作同小孩, 平日要 KEEP 自己, 都要氹下個老公, 關係再差番唔到轉頭您都唔想, 家務請 PT 幫下, 唔好您有您, 佢有佢咁生活.

rachel_ching  X2  發表於 14-3-29 09:20

水晶宮

畀面勳章

引用:你老公咩都唔理,以我睇佢根本係厭倦咗依仲

原帖由 evergreenj 於 14-03-28 發表
你老公咩都唔理,以我睇佢根本係厭倦咗依仲生活,
點解仲要生幾個小朋友? ...
個時大家都有講…系大家都認為自己ready好

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Yee0113+於+14-03-28+發表一

原帖由 維港 於 14-03-28 發表
一開始就用錯方法啦,男人唔使就/唔使縱~
我認我錯…唸住就就系愛

禁止發言

引用:Quote:原帖由+維港+於+14-03-28+發表一開始

首頁

尾頁

跳至