跳至

首頁

尾頁

男爵府

KBmama, 你好, 呢幾日病到我cc下, 所以冇上bk, 今日至睇到你既message, 命運就係咁架喇....唔好灰心, 既然醫生都開左藥比你, 應該都唔會太危險, 最緊要你宜家要放鬆心情, 多休息, 唔好週圍行, 唔好太操勞, 唔好攞重野...............好好比心機養好身子, 同肚內個bb一齊努力啦.....加油呀

原文章由 KBmama 於 07-9-27 06:54 發表
各位mami你地好,

我和我先生已決定把小b生下來時.
我便不停流啡.
星期一更嚴重,係流血,晚上更多, 又有子宮收縮既感覺
昨天看醫生時,這星期生長較慢,
bb心跳都好快, 去到177.
醫生說盡力去保住bb.開左藥給我食.
但我 ...

大宅

eemsfok,
多謝你呀,
你有咩唔舒服呀?
take care!
我今日一落街又再見紅了,
唉!

男爵府

KMmama, 我既害喜情況好嚴重吓, 星期晚晚嘔到我傻左, 今個星期一開始有感冒及喉嚨痛, 搞到個人好辛苦好冇心機. 但呢2日開始好返d喇, 只係有d聲沙及少許鼻水啫.

我上一胎都有2次作小產果時都驚到死, 但醫生叫我唔好太擔, 放鬆心情係好有幫助架. 仲有流紅or流啡, 其實要瞓床既意思唔係叫你只瞓床唔落地, 係要多休息同唔好行咁多, 我醫生話佢要流的話, 你瞓床只係唔流出體外, 但你一落床咪又流過, 最緊要係佢裡面開始唔流至得. 所以你落街有流d應該係冇野既......其實你醫生點講啫, 駛唔駛轉個醫生睇下?????

原文章由 KBmama 於 07-9-28 16:49 發表
eemsfok,
多謝你呀,
你有咩唔舒服呀?
take care!
唉!

大宅

原文章由 KBmama 於 07-9-28 16:49 發表
eemsfok,
多謝你呀,
你有咩唔舒服呀?
take care!
唉!

你有冇返工呀?
見紅要多休息,
唔好周圍去喇!!

知足常樂!要為你所有的去感恩,
不要為失去的而埋怨!

大宅

eemsfok,
多謝你呀,
你有咩唔舒服呀?
take care!
唉!

你有冇返工呀?
見紅唔好周圍行喇,
多d休息啦!,
若果是小小紅,無事嘅,
放心!!
知足常樂!要為你所有的去感恩,
不要為失去的而埋怨!

男爵府

KBmama

你而家最緊要係休息多d, 好好養胎, 盡量唔好比自己諗得太多, 仲有呀, 一定要對你既bb有信心, 因為佢會感受到媽咪係度支持緊佢,加油呀.

首頁

尾頁

跳至