自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:你覺得nor+左?

原帖由 StraySheepy 於 14-06-12 發表
你覺得nor 左?
係,唔想佢聽到我粗聲粗氣同我老公講嘢咋,湊住個囡,好勞氣,所以人都惡d 尤其時收老公放低電話時,都未肯定對方收左線,我就問邊個黎

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你已經好大方了

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我c6都有同ex+傾電話呀,wts+app果d我覺得

原帖由 車厘朱 於 14-06-12 發表
我c6都有同ex 傾電話呀,wts app果d
我覺得只要唔係太密,都ok 呀!
我真心覺得ok,佢地已經過去左好耐,我老公以前被佢虐待得好慘,拍拖似坐監,後來老公先發現個個女人都係咁,佢覺得無希望了,所以選擇接受,如果再黎多次新戀情,呢個情況只係重新出現。

男爵府

熱血金章

其實我都會同ex同我朋友出泥食飯, 我有女女,但c6都冇話咩, 可能男人唔太jealous, 加上我同ex真係好多年既好朋友

子爵府

回覆:今日老公同ex 講電話

已經樣衰左

大宅

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 車厘朱 於 14-06-12 發表我c6

原帖由 LedTV 於 14-06-12 發表
我真心覺得ok,佢地已經過去左好耐,我老公以前被佢虐待得好慘,拍拖似坐監,後來老公先發現個個女人都係咁 ...
其實最緊要知道c6對ex 有咩感覺者
對比ex,我覺得新相識會令人擔心多d

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

拼命十三妹 發表於 14-6-12 06:49
我仲有時約我老公個ex 出黎食飯 我地好岩傾 相反我老公憎到佢貼地

點解你要咁做呀?

雖然你地好岩傾, 但你老公憎到佢貼地.....

你的表現有點不尋常.

男爵府

接你妹收工?

男爵府

引用:Quote:拼命十三妹 發表於 14-6-12 06:49 我

原帖由 RAA 於 14-06-12 發表
點解你要咁做呀?

雖然你地好岩傾, 但你老公憎到佢貼地.....
我同佢成日出黎我老公唔知 但我同佢真係好岩傾 有咩問題

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我c6個ex仲衰.打黎問我c6買保險野。我c6又唔係做保險只係有買保險。我唔信真係甘簡單個ex無親戚無朋友買架。點解要打黎問有家庭架ex。叫個c6 del晒佢fb個d。要個經紀自己打俾佢。當然最後係無晒下文啦。:

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁妳老公坦白咪乖囉

伯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章

其實如果你介意 show 自己真面目畀人睇,咁無論知唔知電話另一邊係唔係 ex,你c6傾緊電話時你都應該細聲或者去第二間房教女喎

萬一係c6的上司呢? 除非你肯定知道電話另一邊係邊個,係好朋友或屋企人無所謂,

又或者你唔介意畀人聽到你的霸氣,亦都無所謂

(我就好欣賞你的霸氣,最好畀 c6 的 ex 聽到 )

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

拼命十三妹 發表於 14-6-12 17:40
我同佢成日出黎我老公唔知 但我同佢真係好岩傾 有咩問題

我無咩問題呀...., 因為這是你的問題吧了

伯爵府

BK Milk勳章

你咁有氣勢,下次應該唔會再搵你男人

子爵府

瑪瑙宮

引用:你咁有氣勢,下次應該唔會再搵你男人 +

原帖由 丁丁aunty 於 14-06-13 發表
你咁有氣勢,下次應該唔會再搵你男人

男爵府

好媽媽勳章

傾計無所謂
之後要報告講左什麼?

瑪瑙宮

引用:其實如果你介意+show+自己真面目畀人睇,咁

原帖由 catcatcati 於 14-06-12 發表
其實如果你介意 show 自己真面目畀人睇,咁無論知唔知電話另一邊係唔係 ex,你c6傾緊電話時你都應該細聲或 ...
我會留意架啦,今次真係估唔到係佢,都唔知點解佢地有大家電話。

我諗17年無聯絡,幾年前先add返fb,但都無交換電話架。

我下次會小心

水晶宮

不經意的霸氣

侯爵府

我學到你一成咁大方就好了

首頁

尾頁

跳至