想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 Kkk1126 的帖子

係灣仔有得買上田源香滴雞精個網睇睇

男爵府

引用:回覆 趣談 的帖子23號 我用紅d 得20�…

原帖由 Nicky1129 於 14-06-21 發表
回覆 趣談 的帖子

23號 我用紅d 得20%色咋…
你睇霍醫生又食排卵藥又打破卵針,都吾中!會keep住睇霍嗎

男爵府

引用:回覆 Kkk1126 的帖子係灣仔有得買上田源香

原帖由 Nicky1129 於 14-06-27 發表
回覆 Kkk1126 的帖子

係灣仔有得買上田源香滴雞精個網睇睇
我們一起加油啦!做ge野差吾多,年紀差不多

男爵府

回覆 zacandlucy 的帖子

我今個月決定唔再食藥 我安排咗我老公驗精先
如果個問題係佢度 我做乜都無用
希望精液報告出咗黎唔會有咩大問題啦
我經霍醫生轉介去驗的
霍醫生仲放大假 要14號先番黎-_-#
即係驗咗 都無咁快知報告
好緊張呀

男爵府

妳試咗幾耐? 不如我地係whatsapp傾下

男爵府

引用:回覆 zacandlucy 的帖子我今個月決定唔再食

我今個月決定唔再食藥 我安排咗我老公驗精先
去邊驗呀幾錢?家計驗過我隻佬all pass

男爵府

引用:回覆 zacandlucy 的帖子妳試咗幾耐? 不如

妳試咗幾耐? 不如我地係whatsapp傾下
試左幾個cycle, 不嬲m吾準cycle 長仲試過兩三月不來m,照陰照又無多囊,但內膜厚有14mm

男爵府

內膜14mm厚 係幾時先 如果m前有廿幾mm添 妳嗰日係day幾?
我而家經期又準 又好 一啲感覺都無 4日到就黎完 好好

男爵府

引用:回覆 zacandlucy 的帖子內膜14mm厚 係幾時

內膜14mm厚 係幾時先 如果m前有廿幾mm添 妳嗰日係day幾?
我當時係睇完黎ec,黎完m 一,兩次又無m,就去睇中醫順便照陰照,距開左催經藥先黎m

男爵府

引用:回覆 zacandlucy 的帖子內膜14mm厚 係幾時

4日完晒太少喔好似,太長太短都吾好,應該6、7日完晒

男爵府

回覆:zacandlucy 的帖子

我係4日到開始變小 不是黎完 成個過程大約6天 尾嗰2天係慢慢無…
我咁大個未試過好似而家咁好 一啲都無唔舒服 無勁多血 我覺得何醫師同滴雞精都好有用
令我身體好咗

男爵府

引用:我係4日到開始變小 不是黎完 成個過程大約6

原帖由 Nicky1129 於 14-06-28 發表
我係4日到開始變小 不是黎完 成個過程大約6天 尾嗰2天係慢慢無…
我咁大個未試過好似而家咁好 一啲都無唔舒 ...
甘好左就keep住睇啦,我吾中都要找返距

男爵府

我諗住每個月排卵期睇一次
同老公一齊睇
唔想睇咁密 迫到自己好辛苦

我剛才一口氣 買了今年連下年 3個trip嘅機票
一切順其自然啦 突然間想通咗 唔想諗咁多…
大家一齊relax 放鬆 交比個天

大宅

回覆:有無飲緊滴雞精嘅jm 可以分享下排卵後體溫表?

我有肌瘤唔飲得準備懷孕滴雞精,只可飲其他滴雞精…我c6就飲精銳…
試10幾個cycle都未中,最近先試滴雞精,開始用笑哈哈,我和c6唔想check太多,好似有好大壓力。我keep住睇中醫,身體好左,但可惜我c6唔肯睇中醫,只係食善存&雞精。中醫同我講,bb唔黎只係緣份未到,但唔好放棄,要有信念,我即時定返D…無咁緊張
大家jm加油!

男爵府

引用:我諗住每個月排卵期睇一次同老公一齊睇唔想

原帖由 Nicky1129 於 14-06-29 發表
同老公一齊睇
嘩!!!正呀,我最鍾意旅行但你甘樣買三張機票,連埋老公埋,有左點去就生都無得去

我想8、9月去一次,都怕自己今次中左浪費

男爵府

引用:我諗住每個月排卵期睇一次同老公一齊睇唔想

原帖由 Nicky1129 於 14-06-29 發表
同老公一齊睇
去邊3度呀

男爵府

我買咗8月尾到9月頭 總共8day 沖繩自駕遊
2月去台中清境 會租的士車出車入上下山去下郊區睇下風景 輕鬆遊
5月去巴里島villa 唔洗外去 私人泳池嗰啲 hea住遊
呢3個trip就算大肚都應付到
不過如果咁開心有咗就比錢改期之後先去
一路都無嘅 就唔好諗 玩咗先講
人生苦短 我唔想再咁緊張加痴線 淨係諗生仔大肚 加上我出盡力都係無 真係想放鬆下
反正咁辛苦都唔等於有
買咗呢3個trip嘅機票 唔知點解個人即刻輕鬆咗…
By the way 大家暗地裡繼續努力啦
希望快啲見到妳報喜呀!

複式洋房

引用:我買咗8月尾到9月頭+總共8day+沖繩自駕遊2

原帖由 Nicky1129 於 14-06-30 發表
我買咗8月尾到9月頭 總共8day 沖繩自駕遊
2月去台中清境 會租的士車出車入上下山去下郊區睇下風景 輕鬆遊
5 ...
好羨慕呀,我都想plan下旅行,不過c6話要mission complete 先。。。

男爵府

回覆:mavis_v 的帖子

Plan下啦 去旅行relax下
我覺得女人好慘 成日為生仔煩惱

伯爵府

引用:我有肌瘤唔飲得準備懷孕滴雞精,只可飲其他

原帖由 LittleMP3 於 14-06-29 發表
我有肌瘤唔飲得準備懷孕滴雞精,只可飲其他滴雞精…我c6就飲精銳…
試10幾個cycle都未中,最近先試滴雞精, ...
我都有肌瘤,咁食左其他滴雞精有無幫助?佢可唔可以養靚d 卵子架?

首頁

尾頁

跳至