美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

以前我係紋眉的, 咁我去左鄭明明果到洗眉, 價錢係3000到, 係1998年做過, 咁還有係洗眉之後開始甩色, 不過最後係甩唔哂d 色, 後期變左紅色眉. 佢有個套餐, 係3000幾包洗眉同補2次色, 咁我就加一次色, 但結果係甩色後完全唔得,
做時覺會好好, 因我去做係朋友介紹我去, 但我看到我朋友果條眉都洗得唔洗, 加上自己, 真係唔掂
不過最後我識左一個美容朋友, 佢幫我洗眉同種眉再加係繡眉,
咁當初我係洗眉先, 但佢真係幫到我洗哂d 紅眉, 依幾年我係劃上去, 佢一見到就知我發生咩事啦, 咁種眉係我問佢, 咁佢真係好老實答我. 佢話我係以前係鄭明明到洗眉, 洗壞左, 另到d 毛孔塞左, 搞到我生唔到眉, 咁我係做左8次種眉, 咁真係好明顯見到做女時d 眉毛, 我老公都話好,咁我經繡左2次眉, 我有介紹我朋友做, 佢話ok, 價錢都ok呀
若你地想問我多d , 請pm 我,
其實每一個美容師夫, 個個收價錢都唔到,真係要睇手藝
個 師夫打比我話現因christma, 做promtion ,
還有係佢係自家工呀,佢同你做的話, 佢會約係銅鑼灣做的,
因佢不想給美容院賺錢,
我家有位小主人

大宅

以前我係紋眉的, 咁我去左鄭明明果到洗眉, 價錢係3000到, 係1998年做過, 咁還有係洗眉之後開始甩色, 不過最後係甩唔哂d 色, 後期變左紅色眉. 佢有個套餐, 係3000幾包洗眉同補2次色, 咁我就加一次色, 但結果係甩色後完全唔得,
做時覺會好好, 因我去做係朋友介紹我去, 但我看到我朋友果條眉都洗得唔洗, 加上自己, 真係唔掂
不過最後我識左一個美容朋友, 佢幫我洗眉同種眉再加係繡眉,
咁當初我係洗眉先, 但佢真係幫到我洗哂d 紅眉, 依幾年我係劃上去, 佢一見到就知我發生咩事啦, 咁種眉係我問佢, 咁佢真係好老實答我. 佢話我係以前係鄭明明到洗眉, 洗壞左, 另到d 毛孔塞左, 搞到我生唔到眉, 咁我係做左8次種眉, 咁真係好明顯見到做女時d 眉毛, 我老公都話好,咁我經繡左2次眉, 我有介紹我朋友做, 佢話ok, 價錢都ok呀
若你地想問我多d , 請pm 我,
其實每一個美容師夫, 個個收價錢都唔到,真係要睇手藝
個 師夫打比我話現因christma, 做promtion ,
還有係佢係自家工呀,佢同你做的話, 佢會約係銅鑼灣做的,
因佢不想給美容院賺錢,
我家有位小主人

大宅

原文章由 lyanlyan3 於 07-12-17 15:04 發表
以前我係紋眉的, 咁我去左鄭明明果到洗眉, 價錢係3000到, 係1998年做過, 咁還有係洗眉之後開始甩色, 不過最後係甩唔哂d 色, 後期變左紅色眉. 佢有個套餐, 係3000幾包洗眉同補2次色, 咁我就加一次色, 但結果係甩色後 ...

pls pm me :-P

複式洋房

麻煩你PM埋 TING HOUSE 資料我呀, 唔該哂

原文章由 深井媽咪 於 07-11-25 11:27 發表

我在2年前去Ting House 柔眉, 現在顏色已經好淡, 但一直效果都很好, 柔眉的是老闆娘, 好pro, 她不時會去日本進修.(我是看雜誌黎堅惠個專欄介紹, 她都在ting house 度柔眉, 仲將自己將相post出來, 我先至自己'中' ...

子爵府

me too,i want some information

子爵府

我都想要資料呀,thanks

大宅

ting house$2800,好似貴左D喎!!仲有冇人係ting house整過??

複式洋房

我想去ting house植眉,請各位再畀下意見,請問效果是否自然?係咪即刻已經好自然?謝謝

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 eha13 於 08-1-31 19:39 發表
我想去ting house植眉,請各位再畀下意見,請問效果是否自然?係咪即刻已經好自然?謝謝

I want to know too!

複式洋房

原文章由 blackbeauty 於 08-2-3 23:53 發表

I want to know too!

hi blackbeauty

我年廿九晚去ting house做植眉,老闆丁小姐好細心,除了設計眉形,還會用尺度(我至知我原來高低眉)。由於我無眉尾,同埋條眉加粗了,所以係原本無眉毛的部分,會先用柔眉打底,再加植眉,看起來會自然D。

剛做完眉的頭3日,條眉會有D深色,我好怕畀人眼望望,所以都戴住帽,不過朋友同屋企人就話可以接受,最多覺得畫眉畫得深色左。

到第4日顏色開始淡同埋甩焦,好彩我甩焦的情況幾均勻;到第5日已經脫落大半;今日第6日,仍有少許焦未脫落,但條眉已頗自然,我番到公司,都無人發覺。不過遲D要去補色,因為有D顏色隨甩焦時脫落了,但老闆話係正常的。

大宅

幾年前都我整過柔眉,不過間野好差,話只是做一次,又無得補色的,所以我一直都無再點理條眉了,依家聽到你地講,想搵番間有信譽的再柔眉。

想知多d有關ting house的資料呀!可否pm我呀!唔該晒!

侯爵府

原文章由 Chole 於 07-11-23 20:39 發表
今次補色做咗20分鐘 (等仲耐). 第一次做要耐d, 因為郭太會幫你畫好條眉, 大家都滿意至做.

做之前會搽藥膏, 我唔忍得痛, 今次食定panadol, 做完之後幾個鐘都好痛, 同埋條眉會有d紅, 最好9秒9返屋企.

時間耐咗係會 ...

麻煩你比個電話我ar,我想試下去整!thx~~!!!

民房

原文章由 eha13 於 08-2-11 13:43 發表

hi blackbeauty

我年廿九晚去ting house做植眉,老闆丁小姐好細心,除了設計眉形,還會用尺度(我至知我原來高低眉)。由於我無眉尾,同埋條眉加粗了,所以係原本無眉毛的部分,會先用柔眉打底,再加植眉,看起來會自然D。

剛做完眉 ...

用柔眉打底再植眉??
請問你total用左幾多錢呀?
再加色又要幾多錢呢?thanks

男爵府

可否PM有關ting house的資料給我呀!THX

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Anyone went ting house or other shop for 植眉 / 繡眉 recently?? Can anyone give us some advise??

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我尋日去咗旺角阿mil到柔眉, 化咗妝會好d, 唔化妝就好似王小虎,希望甩咗色會好d啦
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

複式洋房

我剛剛係復活節植咗眉,奵小姐會一條一條咁畫係條眉到,佢唔會好似出面d柔眉咁成條眉柔到睇唔到d眉肉,所以好自然畫到好似眉毛咁絕對唔似王小虎,但要講清楚係植眉還是柔眉

民房

原文章由 kat2006 於 08-4-8 14:08 發表
我剛剛係復活節植咗眉,奵小姐會一條一條咁畫係條眉到,佢唔會好似出面d柔眉咁成條眉柔到睇唔到d眉肉,所以好自然畫到好似眉毛咁絕對唔似王小虎,但要講清楚係植眉還是柔眉 ...

植左幾多錢? 痛唔痛架?
有冇問到可以維持幾耐?

別墅

我今日約咗 " Ting house " E 個星期日做, 植眉定柔眉要果日等丁小姐決定, 价錢3200, 佢個 range 都幾大 3000 - 3500, 要比佢哋睇咗先報到价.
做完再話你哋知吖.

禁止訪問

首頁
12345...6

尾頁

跳至