親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 soso3509 於 14-07-04 發表12

原帖由 ada29 於 14-07-04 發表
想問你花火祭資料啊,你有冇資料啊?
http://www.welcome2japan.hk/attractions/event/traditionalevents/july/a34_fes_gion.html

呢d??

侯爵府

夏天玩到顛

ada29 發表於 14-7-4 20:45
Energy land玩半日都夠你可以去tore市場
thank you!!!

複式洋房

回覆:lazylake 的帖子

我第一次一家3口去大阪自由行,行程已編好請指教這樣行是否順路
Day1一因早機一早已到難波心齋橋在酒店放行李之後去心齋橋筋>黑門市場>激安
Day2一奈良公園>大阪城天守閣>大阪城公園>晚上空中展望台(可否加多一個景點呢!)
Day3一天保山>聖瑪利亞船>海洋館晚上道頓堀
Day4一京都
Day5一杯麵館>今昔館>晚上梅田行街
Day6一環球影城
Day7一在心齋橋行吓至退房或再去黑門市場下午出機場行吓晚上9o機回HK
其實想問吓如用周游咭是否包埋坐地鐵,用二天或三天好,Day2及Day3用可以嗎?Day7早上有否地方可去?
可能太長了,麻煩各位幫幫忙

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:我第一次一家3口去大阪自由行,行程已編好請

原帖由 betty933 於 14-07-05 發表
我第一次一家3口去大阪自由行,行程已編好請指教這樣行是否順路
Day1一因早機一早已到難波心齋橋在酒店放行 ...
Day2 奈良公園可以遊大半日,再加大阪城公園要好留意關門時間,夜晚再去空中庭園,可以會行到腳軟

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

Day5去杯麵館後回程先到梅田,最後先去今昔館,咁會較順路,但要留意今昔館關門時間。

另周遊卡只係坐地鐵,有28個景點係免費入場,我見你分左3日,不如再研究下集合兩日參觀,不過老實講一日去到3個地方都已經非常好,因為體力一定唔夠

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

Day 1行程改係day7最尾個日咪唔洗坐車

複式洋房

回覆:ada29 的帖子

謝謝各位以上的寶貴意見,我再執執D行程

別墅

回覆 betty933 的帖子

今昔館值得去呀 因為好似幾百yen就可以試著一次簡單既浴衣(半個鐘)周圍影相不過個到關5點.所以留意時間@0@

複式洋房

回覆:wing_koyi 的帖子

THx

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:謝謝各位以上的寶貴意見,我再執執D行程

謝謝各位以上的寶貴意見,我再執執D行程
唔好客氣,唔介意我直接講就好了

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:回覆 betty933 的帖子今昔館值得去呀 因為

原帖由 wing_koyi 於 14-07-05 發表

今昔館值得去呀 因為好似幾百yen就可以試著一次簡單既浴衣(半個鐘)周圍影 ...
200円著一次,但我上次冇時間限制

別墅

唔洗客氣啦
我都plan 緊9月同老公仔去玩

首頁

尾頁

跳至