嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:除左廸士尼同Oxford path,有邊套英文教材(想有點讀筆)用得過呢

P & P Kingdom

民房

Dr Max那里可以買呢?
努力...加油

別墅

回覆:bingbinghk 的帖子

沙田一田呢幾日大減價有擺counter, 係玩具部附近,個promoter 講到套野好吸引!不過我未聽過用家評價,所以就算佢sell 緊半價(折左都要兩萬!)我都唔敢咁衝動買!有興趣可以去睇下,不過應該擺埋星期一

大宅

引用:我用過World disney及dr max 後,World dis

原帖由 chip_dale28 於 14-08-04 發表
我用過World disney及dr max 後,

World disney 重dvd, 小朋友好喜歡,但看電視多。World disney 我自己喜 ...
想問下意見,本來想買disney的,但怕睇得太多電視唔好,會影響對閱讀興趣,請問用家點睇呢?

禁止訪問

回覆:mmwant 的帖子

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

為保持版面可讀性,各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,切勿在版面留下 "please pm me" 或 "please check pm" 等留言。

如情況未有改善,會將主題關上。

版主
Miriam

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

本人都係用Dr. Max,一田不時會有promotion counter,本人都是在一田見到時買了foundation & enhancement個set,分期供。
好處在於有埋廣東話解釋,若家中老人家不懂英文,可以同小朋友一齊學,先聽中文,再聽英文。
因為小朋友重好細Phonics未開來學習。

大宅

引用:我就買左套 The Dinoops 恐龍仔,佢都有點

原帖由 FtobeyBB 於 14-07-22 發表
我就買左套 The Dinoops 恐龍仔,佢都有點讀筆 同平好多
我都是一買了dinoops, from booknshop博學坊

首頁

尾頁

跳至