自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我覺得你講得好啱呀
原文章由 bebu123 於 08-1-23 09:16 發表
其實如果佢唔係成日夾硬扮索女,應該無咩人會討厭佢。
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

洋房

欣宜唱歌都几好ga! 好過好多所謂歌星呀!

欣宜,加油呀!

大宅

我都支持欣宜
係, 佢係唔夠靚, 呢個係事實~
但佢把聲係好聽, 唱歌技巧亦好過好多所謂十優歌手
19歲女俾報紙雜誌抹黑, 唔好成日針對佢, 公平D~
U 乜 co宜家夠晚晚扮可愛啦, 鄧麗金唱極都走音tim, 都仲要包容佢俾機會佢改進
話欣宜醜, 咁Joey未紅時都唔靚架喎
真係俾係路佢行下, 公道D啦:)

男爵府

醒目開學勳章

sorry!题外話、
有時見過真人會令觀感改變。自從有次見過官恩娜後,便不再哪麽討厭,還覺她很可愛。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

我對欣宜不反感bor
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

我覺得欣宜 OK 架, 佢唱歌都好好聽, 最近睇收費台個煮餸節目見佢都做得幾好, 佢都仲好細路囡, 廿歲好後生希望佢可以堅強咁面對一切。。。。

伯爵府

好媽媽勳章

可能呢D就係做名人後代既代價.

希望欣宜經一事長一智,
以後既路能走得平順!

祝福肥姐吉人天相!!

伯爵府

原文章由 cjessjess 於 08-1-23 10:54 發表
我都支持欣宜
係, 佢係唔夠靚, 呢個係事實~
但佢把聲係好聽, 唱歌技巧亦好過好多所謂十優歌手
19歲女俾報紙雜誌抹黑, 唔好成日針對佢, 公平D~
U 乜 co宜家夠晚晚扮可愛啦, 鄧麗金唱極都走音tim, 都仲要 ...

我都係咁話!佢把聲真係幾靚架!
比起時下D19歲少女佢好適想!可以搵到自己的事業發展[不過有好多幫佢]都要佢自己努力先得!
題外話:樓主這篇討論明天可能會見報!:lol :lol :lol :lol

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 appleyuen 於 08-1-23 08:56 發表
我一直對欣宜都冇反感過,仲覺得佢好無辜,成日比人批評:cry:

me too...

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

肥姐同欣宜真係好堅.(起立敬禮)以肥姐性格情願早走早著果d人,但為左個囡,點辛苦都要撐到最后一口氣.佢地可以講叫相依為命,個老豆可有可無,就算接個女去住,後底乸唔係好惹.雖則有舅父,師傅一大堆人照顧,但關係始終唔及同媽咪一齊個feel.肥姐一走,欣宜就好可憐,以后條路要自己一個行,好孤獨,呢種孤獨唔係無晒朋友,親戚...係心靈上無左媽咪大家互相share生活點滴,生活相無得再互相照顧,以后只有欣宜話俾媽咪知:-( :-(
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

珍珠宮

我對欣宜都冇惡感, 如佢要在樂壇出頭, 唔應靠人事咯, 好好鑽研下歌藝...佢只能做實力派...唔好諗做偶像派....:mrgreen: :mrgreen:

侯爵府

佢有實力既,但真係冇觀眾緣,冇觀眾緣你幾有實力都好難係娛樂圈出頭.....

男爵府

原文章由 renren 於 08-1-23 11:56 發表
肥姐同欣宜真係好堅.(起立敬禮)以肥姐性格情願早走早著果d人,但為左個囡,點辛苦都要撐到最后一口氣.佢地可以講叫相依為命,個老豆可有可無,就算接個女去住,後底乸唔係好惹.雖則有舅父,師傅一大堆人照顧,但關係始終唔 ...

你講得好 touching :-( :-( :-(

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

不過...而家好多歌手同我地都無乜觀眾緣,
但唔知點解一樣紅得起?

原文章由 hola 於 08-1-23 12:05 發表
佢有實力既,但真係冇觀眾緣,冇觀眾緣你幾有實力都好難係娛樂圈出頭.....

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

以加.....是d 老闆搵hk 小姐, 代言人.............

原文章由 麟媽媽 於 08-1-23 12:13 發表
不過...而家好多歌手同我地都無乜觀眾緣,
但唔知點解一樣紅得起?

珍珠宮

畀面勳章

欣宜 因為係名人之後, 各人對佢用特別眼光, 我覺得欣宜做得好好

1. 當年佢因為做鏽身糖代言人, 唔通成件扒咁行出黎, 當然要有咁索得咁索, 我接受喎, 唔明點解咁多人反佢

2. 當年吳唱k 又比人捧到上天, 欣宜係"不小心"錫左 唱k 一啖, d人講到欣宜想吞左唱k 咁, 無事生非, 一沉百蹉, 鄧欣宜唔抵, 而家仲有咩人記得 唱k 呢, 嘿嘿

3. 唔係黑心, 肥姐都好難捱到, 應該好快.......欣宜要更加堅強, 舖定事業及生活後著, 加油

珍珠宮

原文章由 dincat 於 08-1-23 12:34 發表
欣宜 因為係名人之後, 各人對佢用特別眼光, 我覺得欣宜做得好好

1. 當年佢因為做鏽身糖代言人, 唔通成件扒咁行出黎, 當然要有咁索得咁索, 我接受喎, 唔明點解咁多人反佢

2. 當年吳唱k 又比人捧到上天, 欣宜係"不小心"錫左 唱k 一啖, d人講到欣宜想吞左唱k 咁, 無事生非, 一沉百蹉, 鄧欣宜唔抵, 而家仲有咩人記得 唱k 呢, 嘿嘿

呢個當然係一個原因啦, 簡單講句, 憎人富貴厭人窮。
但係另一個(討厭佢)原因, 係因為佢係靠阿媽上位, 當年佢好多機會上鏡嘛。正如有d明星仔靠關係上位一樣, 都係唔得人鍾意(例子太多,唔點列喇)其實呢單野之前、直到佢減肥成功, 都冇咩人話佢架。
我相信有d人唔鍾意佢o既原因唔係全都係羊群心態。

同意大部人意見, 自從佢阿媽入院後, 佢成熟左好多

[ 本文章最後由 goat 於 08-1-23 12:44 編輯 ]

大宅

原文章由 KITKITDaddy 於 08-1-23 09:00 發表

有時都唔明, 點解有D傳媒或市民硬是要醜化她呢? 她得罪過他們嗎?

唔係人地醜化她, 而係佢自己醜化自己, 你地仲記唔記得佢o係迪迪尼開幕o個日, 佢扮白雪公主呀..... 唔係人地唔比路佢行, 佢有無比條路我地班觀眾行下.

你地真係善忘.

首頁

尾頁

跳至