美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

yoko_hau 發表於 14-9-17 14:12
係啊係啊,試左精華,真係好神奇,今朝拎左黎導入,訓醒一教,白左超多,成塊面sharp,去印去黃好得啊:exci ...

你用個精華導入? 有酒精喎, 你唔怕乾咩?
不過佢係好WORK, 但全面美白嗰支唔得, 唔好買~

侯爵府

Pollyowen 發表於 14-9-17 14:03
一支都用好耐, 你等十月生日有折至買啦!

就係諗緊好唔好生日入手~
八折好抵, 不過平時都有八五折喎....所以諗緊...怕買咗放喺度擺.

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

KAY+2 發表於 14-9-17 14:20
八折好抵, 不過平時都有八五折喎....所以諗緊...怕買咗放喺度擺.
...
KAY+2 你用左POLA 都有啲時間, 有咩好用值得回購, 分享下

侯爵府

coo1068 發表於 14-9-17 14:28
KAY+2 你用左POLA 都有啲時間, 有咩好用值得回購, 分享下

我覺得必定回購重點美白精華.

雷品: 全面美白精華, THE MASK
無下次.
支美白令我黑咗....我而家已經轉返用SHISEIDO.

BA LOTION, BA MILK好好用, 但貴....要睇下有無SET先再買.
BA CREAM都好用, 不過好貴喎, 可能用返FS好啲.
不過而家有一罌, 可以用埋個冬天先算.

因為我習慣全條LINE用同一牌子, POLA就算用都可能只係早上用, 晚上我覺得同FS差唔多,
但我鐘意FS支美白精華....所以未必回購POLA, 用返SHISEIDO平好多又白好多~

男爵府

回覆:KAY+2 的帖子

唔乾呀,訓醒用清水洗一次面,仲覺得面好滋潤,全面美白唔好用,咁我就唔買lu 點解我無折既,我仲諗住plan下次去日本一次過買

侯爵府

yoko_hau 發表於 14-9-17 14:56
唔乾呀,訓醒用清水洗一次面,仲覺得面好滋潤,全面美白唔好用,咁我就唔買lu 點解我無折 ...

如果你入咗會, 生日就有八折~

yoko_hau  有入啊,不過好似無同   發表於 14-9-17 15:10

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

KAY+2 發表於 14-9-17 14:50

點解美白精華用到你黑左, 你係用黑ba

侯爵府

coo1068 發表於 14-9-17 15:22
點解美白精華用到你黑左, 你係用黑ba

我用黑BA呀.

支美白精華, 無我用SHISEIDO咁白, 咁用咗兩星期, 個個都問我點解黑咗 (T_T)

象牙宮

KAY+2 發表於 14-9-17 15:42
我用黑BA呀.

支美白精華, 無我用SHISEIDO咁白, 咁用咗兩星期, 個個都問我點解黑咗 (T_T)
你有冇買CDP 美白SERUM, 同POLA 有乜吾同

別墅

日本買平D呀?好想試美白呀!!
SIS可否PO精華既相上黎?
佢好多條LINE..好難分呀=.=

侯爵府

coo1068 發表於 14-9-17 16:40
你有冇買CDP 美白SERUM, 同POLA 有乜吾同

POLA係水狀, 好快吸收, 但真係無白咗

CDP美白我只有一支SAMPLE, 試得唔明顯, 但質地較杰 (相對POLA嚟講係杰, 但已經比SHISEIDO 稀),
但用完亮白 (亮白唔同SHISEIDO嗰隻效果, 佢係光澤感強嗰隻, SHISEIDO係白嗰隻)

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

KAY+2 發表於 14-9-17 14:00
都幾好喎, 我覺得重點美白好用, 諗緊買唔買多支~
KAY~你用POLA用成點?

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

KAY+2 發表於 14-9-17 14:50

FS支美白係咪好過VITAL AAA支美白?HOW MUCH?

侯爵府

secrethk 發表於 14-9-17 17:38
FS支美白係咪好過VITAL AAA支美白?HOW MUCH?

我...因為俾人話黑咗, 所以呢個星期晚上開始用返FS, 朝早照用POLA.

FS支美白, 好貴, 30ML 2150$
我用過咁多牌子, 得FS同WHITE LUCENT係白到, 所以..... 我會買返WHITE LUCENT, 另用FS支緊緻精華.
FS美白精華唔會考慮買~

其實除咗美白精華同MASKS唔好用, 我覺得POLA其他產品, 都比FS好.
不過, 貴係一個問題.
用完都未必回購, 除非有SET囉~

伯爵府

男爵府

引用:Quote:Pollyowen+發表於+14-9-17+14:03+一

原帖由 KAY+2 於 14-09-17 發表
...
我想問係咪member先有折?想買支toner
Toner係咪即係你地講既lotion?

侯爵府

Pompom0820 發表於 14-9-17 18:43
我想問係咪member先有折?想買支toner
Toner係咪即係你地講既lotion?

係呀, MEMBER先有折, 第一次額滿就可以JOIN MEMBER.

TONER係我哋講的BA THE LOTION, 1800$ 120ML

男爵府

引用:Quote:Pompom0820+發表於+14-9-17+18:43+我

係呀, MEMBER先有折, 第一次額滿就可以JOIN MEMBER.

TONER係我哋講的BA THE LOTION, 1800$ 120ML
嘩 真係貴到afford不了

男爵府

引用:Quote:原帖由 KAY+2 於 14-09-17 發表係呀,

原帖由 Pompom0820 於 14-09-17 發表
嘩 真係貴到afford不了
同意

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:secrethk 發表於 14-9-17 17:38 FS支

我...因為俾人話黑咗, 所以呢個星期晚上開始用返FS, 朝早照用POLA.

FS支美白, 好貴, 30ML 2150$
咁eye cream pola work嗎?定都係fs 好d

首頁

尾頁

跳至