自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

回覆:Q E「君子醫生」捲非禮孕婦疑案

個b6唔係覺得摸佢個肚就係非禮下話?

子爵府

畀面勳章

人手嚴重不足,醫生都唔想無護士在旁,上幾個月陪同事到QE睇急症,同事係女,開頭都有女護士在旁,好快護士就行開做野,全程男醫生睇,QE急症前面d簾好似通到左右,有無咁蠢非禮人。

公爵府

蝕張

公爵府

真係要查清楚

未曾生我誰是我,生我之時我是誰,
長大成人方知我,合眼朦朧又是誰,
來時糊塗去時迷,空在人間走一回,
不如不來亦不去,亦無煩惱亦無悲。

珍珠宮

人手唔夠,情願不斷起大白象工程都唔加落资源,本身就肥上廋下,前線個班好惨!

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:對住大陸人一對一好冇so喎,都成35週,留港

原帖由 losttoa 於 14-09-20 發表
對住大陸人一對一好冇so喎,都成35週,留港調查得泥都生的了

simple is the best~

子爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

新聞說已經上咗病房了,唉,你在產前產後post果邊,就知道呢排qe忙到甩碌

我前幾日先去完qe產後探朋友,已經見到有幾個警察睇住兩個大肚婆,朋友說聽到姑娘話兩個都係雙非未俾錢
一間產後房已經兩個

邊有咁多人借眼,d 大陸人九成借 d e 屈佢,大佬,成35週,佢點過關

公爵府

男人非禮女人 , 男人非禮男人 , 女人非禮女人 , 女人非禮男人 ,
都有可能
屈女醫生都得

子爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

如果個醫生因為咁做唔到嘢要休假。。。其實佢自己都未必有心情做

Qe太太又少個醫生幫手

珍珠宮

環保接龍勳章

唔信大6人 ,希望還醫生清白。
大家好,我是子悠~~

大宅

回覆:fruitbasket131 的帖子

做得醫生無理由會一對一情況下就睇症咁蝕张,新聞亦都未必報啱资料,個孕婦雖內地人但陪同人應該係其老公即係單飛啦,若真只是男友35周仲可以過到海關咩

子爵府

CALVEN 發表於 14-9-20 09:39
如果真係一對一,醫生有問題...

我想應該是醫院的問題,人手不足又多大陸人在政府醫院睇霸王醫生,不單對單咁點呀

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

如果個醫生無做過而俾個大6屈,就真係好慘

禁止訪問

男爵府

唉。。。b6有咩作唔出。。。

super888  x100000000000000  發表於 14-9-20 15:05

男爵府

畀面勳章

幸福羊寶寶 發表於 14-9-20 09:38
如果出呢啲招數好損人。
AGREE

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

男爵府

呢個b6係咪夢遊緊,以為醫生非禮佢咋! 我絕對信醫生!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

點會1對1架點講男女有別,當然要有多個女護士在場保障自己先啦

其實個女都有問題既,明知一對一係可以選擇唔做OR要求多一個人架嗎...2個都有唔岩,真係要查清楚

大宅

引用:Quote:丫丫baby+發表於+14-9-20+10:00+做得

原帖由 小純純 於 14-09-20 發表
但係公院唔係停埋單非咩 ? 私院先可以收單非...
仲有點解 35w 都過到關架
但35w可以過到關我知單飛book私家床位有證明可以過到但雙飛一定5得囉

首頁
12345...6

尾頁

跳至