自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:想試下Avene考慮中⋯⋯+ +

原帖由 TOBY@-@ 於 14-10-30 發表
想試下Avene考慮中⋯⋯
我敏感皮膚,用昵隻補濕mask, 效果幾好

別墅

回覆:latte 的帖子

請問係萬〇定係專門店平d

大宅

回覆:敏感到爆

Fancl有一隻敏感肌膚用,好好架

複式洋房

引用:請問係萬〇定係專門店平d +

請問係萬〇定係專門店平d
一樣價,去水貨店買平好多

男爵府

引用:想試下Avene考慮中⋯⋯

我今日都打算去買

伯爵府

引用:想試下Avene考慮中⋯⋯+ +

極力推薦呢隻降紅mask,一有小小敏感即敷,又唔貴,我屋企都有2枝睇門口而水份mask 對於我嚟講,真係完全冇用

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 TOBY@-@ 的帖子

多謝介紹呀 !
聽日去萬0 專柜 LOOK  LOOK !

男爵府

愛麗他

子爵府

引用:我都係~唯有乜都試下

我都係~唯有乜都試下
呢幾隻我都有用!用支噴面水濕full ,再搽cream ,乜紅都退晒!

象牙宮

引用:塊面全日keep住紅、乾、痕、痛!有咩潔面產

原帖由 mingee 於 14-10-30 發表
塊面全日keep住紅、乾、痕、痛!有咩潔面產品&搽面啱用??(p.s.敏感得黎又爆曬瘡都啱用),thx! ...
你試下用呢枝水,噴濕呢隻壓縮紙,當mask 次後搽cream,再印小小護油膚。
唔好再用現成 paper mask 改善好d皮膚先啦!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我以前用VICHY得呀,冬天都頂得住

而家貪得意轉左JURLIQUE,都保到濕,但係我覺得VICHY保濕勁D

男爵府

畀面勳章

施巴Sebamed pH5.5

男爵府

環保接龍勳章

其實鵝羅立英好好用。而我老公有濕疹話qv 有隻gi 出來半透明好潤妳好用。

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 sasa0208 的帖子

any photo?vichy那條line,thx!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:回覆 sasa0208 的帖子any photo?vichy那條

原帖由 mingee 於 14-10-31 發表

回覆 sasa0208 的帖子
藍色保濕果條line

大宅

上網見到最平靚正用麥皮洗面

珍珠宮

Avene

男爵府

我敏感到飛起都系用佢

男爵府

回覆:芝麻卷 的帖子

你係邊買?

伯爵府

回覆 mingee 的帖子

看看你想唔想試用,可買散支試啱先再入貨。

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=13238261

首頁

尾頁

跳至