夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

加油 ~ 加油 ~
努力 ~ 努力 ~
開心就會有快樂 ~

別墅

加油!加油!
為左個仔,要振作
你個仔好生性&懂事

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

為咗個乖仔, 頂住呀!!!

複式洋房

我也是過經歷一些很辛苦的時期, 你必須加油, 因你有一個懂事的孩子, 真難得. 為了他你要努力活下去.

大宅

堅強D,保護同照顧妳仔仔啦
唔好破壞佢應有嘅童年生活
個仔好慘架

複式洋房

changeyourmind

你無事就好啦,真係有好多人擔心你

睇完之後我覺得,你雖然無左老公,但你老公真係好錫你,留番個仔黎陪你,照顧你,一個5歲ge小孩子,可以做這些事情,真係好難得,雖然你見唔到你老公,但可能你老公見到你咁,所以教呀仔黎代替佢,比手臂你枕,真係好感人..

唔開心ge事情總會過去,希望你為左個仔,積極面對你將來,同個仔可以開開心心行以後ge路.

民房

加油加油. 支持你呀

子爵府

changeyourmind,

雖然你我互不相識,但見到你上返來~真係安心d~
我唔知你老公發生咩事,但我感受到一定係好難過的事,正如其他人所說,你的仔仔係你老公同你的愛的延續,佢有一半血係你老公的~你的世界唔係只有老公,仲有仔仔,我相信你老公一定唔希望你令個仔唔開心或受傷害~你的仔仔好生性,佢所做的根本已超出一個5歲小朋友的範疇...佢好懂事生性~一個5歲小朋友,應該係開心快樂,唔應該擔心咁多野的~~~我相信你仔仔一定好擔心你,心疼你,佢唔可以無左你,所以佢好努力咁用佢能力範圍可以做的事去盡力咁俾你知道佢幾愛你呢個媽咪~你應該感動,感該知道個仔幾咁錫你同擔心你~所以你一定要堅強,好好照顧個仔~我相信你老公唔希望見到你咁~唔希望見到你為佢而攪成咁~更加唔希望佢的親骨肉細細個豆丁就要接觸大人世界的憂慮同7情六慾....為左你老公~你更加要堅強同好好照顧自己~好好照顧個仔呀~~我相信你老公如果知道仔仔咁乖咁生性~佢一定好開心~佢一定想盡力保護同照顧個仔~而家佢唔係個仔身邊~你就好好為佢照顧個咁乖的仔仔吧~你仔仔真係好抵鍚!!努力!!支持你!

男爵府

加油加油. 支持你呀

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

加油,振作呀:lol:
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章

Mind,

Altho I seldom reply to any posts, I have been following your threads for a long time, and like others, have been very worried for you. Everytime I read your posts my heart grips tight and eyes sting hot. I don't know what I can do or what else to say to comfort you, there are already many wise mamas here to give you words of encouragement. But this I can promise - I will keep you in my prayers every night, and ask God to help you bear your burdens and grief, and send more angels by your side. Don't give up.

Like 迪迪洛洛媽媽 says, you have got 2 most wonderous treasures in your life, and it is good enough a reason for you to carry on. I'm sure a lot of mamas here will be so envious of your wonderful, outstanding and loving son. It will be tough at the start, but let time heal your sorrows. Be strong for your son, for your husband, and for yourself.

Please please take good care of yourself. If you don't feel like doing it for yourself, do it as a repayment to your husband and sons' unfailing love for you.

And all the BK mamas will be here to support you at the same time.

God bless.

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

努力, 加油

禁止訪問

男爵府

加油呀 ...........
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

複式洋房

見你出左post 大家都放心

你要保重身體呀

仔仔咁識諗,佢會担心你的

企番起來真係需要時間,慢慢來

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

你要堅強d.保重身體.
你仔仔, 好需要你ga.

別墅

del.............

[ 本文章最後由 changeyourmind 於 08-3-15 10:52 編輯 ]

大宅

堅強D呀!為左你個仔!努力呀!

別墅

樓主妳唔好咁啦, 見到妳的故事, 我可以感受到妳的心情, 當自己心愛的人突然離開自己真係唔係所有現在正在擁有的人能夠明白, 所以妳的心情我估所有人都會理解的, 妳不用太自責. 但妳必須要面對事實, 妳個仔係妳倆公婆的合一, 希望妳可以將妳對妳老公的愛放在妳個仔身上, 妳個仔好懂事, 佢爸爸已經唔係身邊, 如果連媽媽都有事佢會好可憐的, 所以為了妳自己又好, 為了妳個仔都好, 都應該好好生活落去...我地好多人支持人架.

首頁

尾頁

跳至