自由講場

跳至

首頁
12345...25

尾頁

男爵府

你簽左名未???

團結就是力量, 我們下一代是龍是蟲靠晒你寶貴的簽名.

希望各界大力支持及轉貼到不同網站, 簽名越多, 政府越感壓力, 請繼續多多支持!

(可留英文名, 網址絶不會公開)

http://www.petitiononline.com/bk080329/petition.html

步驟:

1. 按 click here to sign petition

2. 必打Name & Email/對綜援的意見(請盡量留言)

3. 按 Preview your signature

4. 按 Approve your signature

5. 入View Signatures :
66 (睇番自己的留言)

6. 完成

[ 本文章最後由 keroroee 於 08-3-30 10:04 編輯 ]

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 keroroee 於 08-3-29 22:54 發表
你簽左名未???

希望各界大力支持及轉貼到不同網站, 簽名越多, 政府越感壓力, 請繼續多多支持!

http://www.petitiononline ...

keroroee可否張貼去香港討論區,多0的人知道可以收集更多簽名

男爵府

求之不得...好多謝妳的協助.

原文章由 蜆介鯪魚球 於 08-3-29 23:01 發表

keroroee可否張貼去香港討論區,多0的人知道可以收集更多簽名

大宅

救命呀))))))))))))))))))))))))))))))))
我簽左留左言,個畫面去左哩道↓
[size=+1]We endorse the 現┎ゲ斗タ跌緄胕薄猵腨, 眏疨璶―浪癚褐現郸 Petition to 侯穿產畑.
Read the 現┎ゲ斗タ跌緄胕薄猵腨, 眏疨璶―浪癚褐現郸 Petition
[size=-1] [size=-1]Name[size=-1]癸侯穿種ǎ[size=-1]
59. 餃次子 强烈要求政府檢討福利政策,確保納稅人之稅款用得其所,亦强烈要求政府檢討社署運作模式,加强詐騙調查隊之效能,再檢討社工之工作能力,制止濫發綜援予詐騙之人仕,亦强烈要求詐騙綜援應判以重刑.
重有個叫「Approve Signature」嘅按鈕,要禁嗎?
Your signature line will appear as displayed above.
If you would like to make changes, go Back and make changes in the signature form.

To complete your signature, just click the Approve Signature button.

mouth: 跟住點造哩?吾該.............
[size=+5]
*
[size=+5]*

大宅

我sign左好多次,佢都吾show,壞左?

大宅

ok
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

男爵府

你簽左名未???

http://www.petitiononline.com/bk080329/petition.html

步驟:

1. 按 click here to sign petition

2. 必打Name & Email / 對綜援的意見 (請盡量留言)

3. 按 Preview your signature

4. 按 Approve your signature

5. 入View Signatures :
66 (睇番自己的留言)

6. 完成

[ 本文章最後由 keroroee 於 08-3-30 09:48 編輯 ]

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

sign already...

大宅

多謝教導 終於成功sign左la~
原文章由 keroroee 於 08-3-30 01:23 發表
你簽左名未???

http://www.petitiononline ...

男爵府

不用客氣, 多謝你提醒加入步驟.

原文章由 餃次子 於 08-3-30 01:33 發表
多謝教導 終於成功sign左la~

男爵府

簽左, no.75

侯爵府

簽左喇,仲用埋老公名TIM!! 依家有77個喇!!

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

轉帖該文可以嗎 ?

等待答覆

請p.m本兔
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

複式洋房

簽咗....82..

大宅

好希望大家用行動去支持構思寫哩封請願信嘅有心人去簽個名(除左我,因為我無嘜出過力, 我只系掛住玩同周圍look topic去撩人吹水,對住我你哋肯定笑死),同時,簽哩封信嘅時侯,無論大家系納稅人又好、低收入人士又好、因家庭突變拎緊綜援而又因為就系有柞呃緊呀公嘅屎鏟而令到你哋受盡歧視又好(我哋系會明白的,我哋成日都話綜援真系用黎幫助一啲有需要嘅人),通通都歡迎你哋入內簽個名,同舒發兼順便發洩下你哋嘅感受而入請願網留下言,話俾各界嘅朋友知, 大家而家系幾咁無奈......

各位簽完吾該推一推個post上頂,吾好俾佢失蹤,等多啲有心人都可以簽到同知道, 謝謝~

最後,我實在太鐘意哩個icon→ ,因為代表左大家對綜援濫發嘅無奈....

[ 本文章最後由 餃次子 於 08-3-30 05:20 編輯 ]

伯爵府

原文章由 餃次子 於 08-3-30 05:13 發表
好希望大家用行動去支持構思寫哩封請願信嘅有心人去簽個名(除左我,因為我無嘜出過力, 我只系掛住玩同周圍look topic去撩人吹水,對住我你哋肯定笑死),同時,簽哩封信嘅時侯,無論大家系納稅人又好、低收入人士又 ...

呢個行動實在太有意義,我雖然一早已經簽左名,但都幫手推一推個post!

男爵府

好媽媽勳章

+---------

男爵府

當然可以. 仲可以用email send 比朋友Tim. 謝謝你的心意.

Please check pm.

原文章由 sonic04 於 08-3-30 02:53 發表
轉帖該文可以嗎 ?

等待答覆

請p.m本兔

[ 本文章最後由 keroroee 於 08-3-30 09:43 編輯 ]

男爵府

無言感激, 說句謝謝.

原文章由 dabbycheung 於 08-3-30 09:14 發表

呢個行動實在太有意義,我雖然一早已經簽左名,但都幫手推一推個post!

禁止訪問

首頁
12345...25

尾頁

跳至