論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇好的agent請bun bun?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔炒都要同 Agent 講啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

炒得

禁止訪問

複式洋房

Thanks

我呢边多印, bun bun 小, 想請個30歲樓下, 易的同個女溝通, 又起碼食飯唔使太就佢地唔食pork, 咁你而家個係印定bun?
原文章由 VANESSAT 於 08-3-31 18:47 發表
Win02:

真係好講彩數, 我請過幾個印, 都係oversea 做過, 有沙地, 主要是sgp 及malaysia. 請過一個印香港做過4年, 來到我屋企一日拜5次神, 以為香港做過唔會搞d咁野, 點知佢話前僱主准. 最衰係個頭包白布,去到我阿媽 ...

禁止訪問

伯爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 win02 於 08-3-31 18:56 發表
Thanks

我呢边多印, bun bun 小, 想請個30歲樓下, 易的同個女溝通, 又起碼食飯唔使太就佢地唔食pork, 咁你而家個係印定bun?

上星期, 我個仔搵吾到對拖鞋, 吾著鞋喺廳行出行入, 跟住我睇到佢隻腳板黑哂, 我再用張紙巾抺吓個地, 成張紙巾黑哂。問個bun有沒有拖地, 佢話有, 但個地拖係乾既, 佢死都話有拖。我話如果有拖都咁多塵, 咁你每日拖2次地啦。跟住叫佢即晚喺我前面前拖, 500尺既廳拖左9個字

複式洋房

咁又太衰woo, 有冇駁咀?

大宅

warning letter to maid

i'm the 1st time hire maid,
may i know after 3 warning letters ,
no need one month notice (賠一個月)?

my indo maid not good, she came fr sgp ..donno chineses, her initiative very bad, no greeting in morning, always taking the mobile when rest during working hr;

donno how to do...and very expensive to fire a maid.

複式洋房

no la, one month notice is required no matter you issue how many warning letters, 而家好多印印都係呢啲quality, 有冇同agent 講?

伯爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 win02 於 08-4-1 15:11 發表
咁又太衰woo, 有冇駁咀?

無駁咀, 不過死都話自己有拖囉。我搵到工人就炒鬼左佢。

複式洋房

回覆 #31 Connielai 的文章

想問下你揾bun bun 定印印? local or overseas?

[ 本文章最後由 win02 於 08-4-1 19:44 編輯 ]

複式洋房

我終於頂佢唔順, 明曰帶佢返agency, 我都唔明而家啲ヱ人咁鍾意黑面, 我地好蝦嗎?

首頁

尾頁

跳至