夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:咁小事都可以逼到個老公發癲 ,你檢討下自

原帖由 可樂豬 於 14-11-25 發表
咁小事都可以逼到個老公發癲 ,你檢討下自己嘅態度la, 你好似撩交嗌咁,如果佢情緒有問題,咁就唔好刺激佢 ...
或者你講得啱嘅,我態度唔好,但我覺得都唔駛拎把刀出黎囉

禁止訪問

回覆:bosasa1987 的帖子

男爵府

回覆:為左洗個電飯煲,c6叫我用刀桶佢

咩態度講洗咗都唔應該會拎刀囉…如果樓主態度唔好,可以發脾氣嬲或者口角。唔係去到咁激動拎刀,你C6之前係咪都係咁架?有無前科?講真,堅要睇醫生。

大宅

宜家d平價電飯煲都唔會煲到痴底架喎,有冇唸過攪到咁大件事既根源係邊,男人好多時要威認叻,見到老婆辛苦又唸埋一邊,谷谷埋埋就爆出黎。

子爵府

我屋企同你情況相反, 我c6成日叫我做乜做乜, 我唔理佢, 佢就不停叫, 到我黑面提佢其實講咗好多次, 佢就收口。

講真, 咁大個人唔好仲咁管啦!真係好煩架! 我要做就唔洗你叫, 要唔做嘅你叫極都無用啦! 你仲要忍唔住又自己去做, 咁你當初叫黎做乜先? 如果你c6有抑鬱, 你都有份做兇手 對唔住我其實唔係想話你, 不過真係要諗清楚自己做咗乜先囉, 唔一定係人地錯晒嘅 祝你幸福

子爵府

畀面勳章

Me too,仲要剛剛發生,好難頂,好野蠻

大宅

同我ex 一樣,成日好似我逼死佢咁,又話要跳橋又盛,真係好恐怖…… 我都有諗過係我既問題……係咪真係我把口唔收,逼到佢咁…… 好彩我老公唔係咁

別墅

咁小事都出動到刀,應該情緒上有好大問題,傾下去睇下醫生,唔係遲早出事

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

你隻佬似有問題 。。。睇下醫生

別墅

唉。好明白。好聲好氣講多句都好似迫佢。你麵洗左了左件事。咪算囉!仲要捅死佢?
不如捅死埋我。

大宅

佢好需要睇精神科,因為佢唔係對你暴力,佢係自虐傾向

遲早惡化到事仲大獲!

你幫唔到佢,等醫生幫佢啦,有d病係食左藥會好好多嫁

別墅

事後同佢傾番件事,佢拎把刀出黎無諗過後果,同埋佢唔覺自己情緒有問題,唔洗去睇醫生,婚姻輔導又唔肯去,都唔知佢想點。。。

男爵府

好激動喎, 快 D 叫你 C6 去睇下醫生

你只係同佢講洗左個電飯煲就已經咁, 佢係咪好大壓力呀~

禁止訪問

禁止訪問

引用:事後同佢傾番件事,佢拎把刀出黎無諗過後果

別墅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

一係叫佢啲好友同佢傾下先

複式洋房

你老公與我老公情況有d似
去睇醫生, 不過政府排期.. 下能排好耐

大宅

引用:琴晚10點幾,我叫c6死埋果電飯煲,佢話好多

原帖由 bosasa1987 於 14-11-25 發表
琴晚10點幾,我叫c6死埋果電飯煲,佢話好多飯焦,聽朝先洗(其實已經浸左幾個鐘),我無佢,自己執埋d野11點 ...
看來是精神病!每晚瞓喺個睡火山旁,自己小心。

別墅

引用:你老公與我老公情況有d似去睇醫生, 不過政

原帖由 失望的一天 於 14-11-28 發表
你老公與我老公情況有d似
去睇醫生, 不過政府排期.. 下能排好耐
點樣去排期架?

伯爵府

引用:琴晚10點幾,我叫c6死埋果電飯煲,佢話好多

原帖由 bosasa1987 於 14-11-25 發表
琴晚10點幾,我叫c6死埋果電飯煲,佢話好多飯焦,聽朝先洗(其實已經浸左幾個鐘),我無佢,自己執埋d野11點 ...
係咪成日,日哦晚哦。再加上有病。

首頁

尾頁

跳至