自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

C'est La Vie

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 bbmuimui 於 14-12-25 發表其

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+bbmuimui+於+14-12-25+發表其

原帖由 964000 於 14-12-25 發表
比我實吾去,敝在係C6,佢話吾去好無義氣, 所以一定要去
咁佢已經當人係fd,仲覺得陪呢個fd緊要過陪家人!

其實呢d日子攪function ,應該預人帶埋家人一齊參加wow,你老公係咪誤會咗!

別墅

回覆:老公舊老細要人boxing day陪佢游船河

雖然好多jm 話唔好去,但我覺得去都無妨,social/keep 好關係都好,香港好細,可能有一日你c6 會有某d 事要搵舊老闆幫手都話唔埋

大宅

熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:老公舊老細要人boxing day陪佢游船河

落雨會唔會取消唔使去呢

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:其實都係舊老細,講真……俾著我如果真係唔

原帖由 bbmuimui 於 14-12-25 發表
其實都係舊老細,講真……俾著我如果真係唔想去,唔會難委自己去囉

simple is the best~

公爵府

引用:佢未婚冇家人,男人六十歲,自己聖誕節冇節

原帖由 964000 於 14-12-25 發表
佢未婚冇家人,男人六十歲,自己聖誕節冇節目去攪船河,老公難得有假休息下,又要比面去成日冇晒,呢D日子 ...
一句講晒…基味濃郁。

如果真係去咪試吓同老細玩吓十五、二十囉。

禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

首頁

尾頁

跳至