跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

乜網上果個壞人....唔係蓁蓁咩

原文章由 welcome 於 08-5-10 22:31 發表
B豬媽,

你係唔係講我呀 !
我相信我阿媽點都唔會諗到佢個女,我,就係o個d網上壞人 !

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

係呀係呀!自從樂樂出咗世, 我先多咗上BK, 好難得大家咁啱傾 上次生日會, 見到咁多媽咪, 原來我都識好多...有荃灣友, 掃貨友, 午餐 friends, 搞手媽咪 希望我哋嘅友誼可以~~天長地久~~

原文章由 fredacheung 於 08-5-9 23:53 發表
時間真係過得好快,眨下眼BB已經1歲大喇,忽然好無聊咁睇返0705媽媽會之前既對話,好得意,由BINGO到BB出世,再到BB慢慢長大,個感覺好得意好WARM又好親切,雖然大家唔係成日出黎GETHERING,不過感覺真係好好,希望大家可以KE ...

別墅

woo....time fly so quickly ar, be a mum 1 year la, happy birthday to all May 07 baby and happy mother's day hehe..it's really nice to meet you all and in same channel haha....thanks for your advice and encourage but it's shame I live in UK can't gathering with you guys, really envy all of your function ar. Keep in touch!! Add oil!!

大宅

嘩!! 痛足32小時....真係唔嘢小喎. 我痛左10個8個鍾就 ......

原文章由 loching 於 08-5-10 11:29 發表
回想起舊年,時間過得真快.....
嗰陣時日日都上網等人報喜再分享生b 過程.....
仲等到自己要入院催生....
痛足我 32小時, Chloe先肯出世mouth:

而家話咁快又1歲喇~~

好開心識到一班咁好嘅媽咪,:exci ...

大宅

世途險惡呀! 等我多d上黎學壞左先.....到時嘛識点教個女o羅, 呵呵呵呵 :;pppp: :;pppp:

原文章由 piggy2007 於 08-5-10 11:47 發表
係呀, 我地呢班網上"壞人"有時又真係幾壞架. 又教你去"we wet", 又教你去掃貨, 遲啲可能教你bb去識男/女仔.....真係要幾壞有幾壞

大宅

haha~~~唔講都唔覺..........已經做足一年阿四tim~~~:;pppp:

每次望住樂樂我都覺得好滿足, 或者呢D就係"有子萬事足"la~~~雖然湊仔要犧牲好多其他嘢, 不過見到BB健康快樂成長, 都好值得嘅~

侯爵府

Yes ah, even though I cannot join all the gathering with you guy. But I am so happy that I still can talk with you all at 0705 ma ma group ga. I hope we can keep in touch forever la.
:-D :-D :-D :-D

首頁

尾頁

跳至