親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

引用:Quote:Hoho_baby 發表於 15-1-26 03:47 玩

原帖由 jemswin1 於 15-01-26 發表
小朋友嗰對手套是防水嗎?請問幾錢?唔想買太貴,因為我下個月又去了。
係防水架,我朋友借比我, 你可以去花園街或者出口店果d 睇下,會平d

大宅

引用:最後一日,我地去咗枚方公園, 揀呢個公園

原帖由 Hoho_baby 於 15-01-26 發表
最後一日,我地去咗枚方公園, 揀呢個公園唔去universal studio 既原因,係因為USJ 唔係太多啱細既小朋友玩 ...
呀仲有唔記得講, 我地見到公園附近有好大個既西松屋指示牌, 應該附近有間大既西松屋, 想買bb 野既可以玩完順道去睇睇!

子爵府

回覆:Hoho_baby 的帖子

謝謝啊!

大宅

請問呢個公園,有雪兜玩嗎?

伯爵府

Hoho_baby 發表於 15-1-26 03:43
最後一日,我地去咗枚方公園, 揀呢個公園唔去universal studio 既原因,係因為USJ 唔係太多啱細既小朋友玩 ...
枚方公園你覺得合幾歲至幾歲玩呢?

別墅

多謝你既分享, 我Book 左今個星期日去食ishida, 期待中
不過我只找到飲品coupon,找不到折扣coupon

大宅

引用:請問呢個公園,有雪兜玩嗎

原帖由 shadowray 於 15-01-26 發表
請問呢個公園,有雪兜玩嗎?
佢玩雪同溜冰去到3月1日, 玩雪果度有2種雪兜玩, 一個好高, 一個矮d 比細d 既小朋友玩

大宅

引用:Quote:Hoho_baby 發表於 15-1-26 03:43 最

原帖由 sn0629 於 15-01-26 發表
我覺得適合6歲以下既小朋友, 好多機動遊戲都係好細路, 如果太大會覺得無興趣! 不過太細就要大人陪 (要收錢)

大宅

Hoho_baby 發表於 15-1-26 03:06
第二日去神戶, 去到北野異人館落雨, 真掃興~ 之後去食ishida 北野板果間店, 去之前已經打長途訂咗位 ...
請問是否只可以打電話訂位?? 可否SEND E-MAIL? 我唔識日文呀..........thx!!!

大宅

引用:Quote:Hoho_baby 發表於 15-1-26 03:43 最

可參考呢度
枚方公園: http://www.hirakatapark.co.jp/

大宅

引用:多謝你既分享, 我Book 左今個星期日去食ish

原帖由 siubocheng 於 15-01-26 發表
多謝你既分享, 我Book 左今個星期日去食ishida, 期待中
不過我只找到飲品coupon,找不到折扣coupon ...
要日文版先有

http://r.gnavi.co.jp/c192801/

大宅

引用:Quote:Hoho_baby 發表於 15-1-26 03:06 第

原帖由 LittleBee2010 於 15-01-26 發表
請問是否只可以打電話訂位?? 可否SEND E-MAIL? 我唔識日文呀..........thx!!!
我地都唔識架, 都係同佢講英文, 佢叫做識聽咁囉, 可能佢主要係做本地客生意, 所以無網上booking… 我地1星期前book 都有位,好彩!

大宅

引用:最後一日,我地去咗枚方公園, 揀呢個公園

請問如果夏天去,4歲小朋友啱玩嗎?

複式洋房

大宅

引用:Quote:原帖由 Hoho_baby 於 15-01-26 發表

原帖由 cclemon2009 於 15-01-26 發表
請問如果夏天去,4歲小朋友啱玩嗎?
夏天佢好似有水上樂園架, 原本溜冰既地方做游泳池! 我覺得4歲啱, 因為我仔都係4歲, 帶佢去USJ 好似好多野都唔玩得, 呢個park 就樣樣都啱咁滯

大宅

回覆:剛剛大阪番來啦~

好辛苦趁佢地訓咗同老公分頭掃貨! 去難波0101 買咗2對鞋! boots 係真皮既, made in vietnam, 折咗12000幾yen, 另一對jelly beans 折咗4000幾yen, 銀聯有5 % off, 仲可以退稅 我大腳八3樓有大碼鞋! 真係好開心

Rainbow01    發表於 15-2-8 20:49

伯爵府

引用:Quote:原帖由 sn0629 於 15-01-26 發表枚方

我覺得適合6歲以下既小朋友, 好多機動遊戲都係好細路, 如果太大會覺得無興趣! 不過太細就要大人陪 (要收 ...
咁6歲半去USJ定d度好?

大宅

引用:Quote:原帖由 Hoho_baby 於 15-01-26 發表

咁6歲半去USJ定d度好?
你可以睇下小朋友高度,玩唔玩到USJ d 遊戲囉, 同埋睇下小朋友既喜好, 可以參考下兩個網站同價錢比較下!

男爵府

引用:好辛苦趁佢地訓咗同老公分頭掃貨! 去難波01

好辛苦趁佢地訓咗同老公分頭掃貨! 去難波0101 買咗2對鞋! boots 係真皮既, made in vietnam, 折咗 ...
請問0101喺邊?我都想買jelly beans 呀,定係周圍都有jelly beans 賣架?唔該

男爵府

回覆:剛剛大阪番來啦~

一切都是最好的安排

首頁
12345...6

尾頁

跳至