跳至

首頁
12345...9

尾頁

別墅

其實我都好想知. 不過C6話諗住下星期去JOIN .
$500 有4堂. 一星期一堂. $1000有8堂. 一星期兩堂.
佢地話一班最多14人. 2小時, 2個導師. 外國人.
$100 校服錢. 退學要一個月通知. 呢D資料係佢地比個隻CD寫的.
所以未知好唔好.

至於柏麗個間. 本人就嫲嫲地喜歡啦.我上到去. 問佢地D問題.門口個兩位姐姐答到九唔答八.我C6用英文問佢地野, 要問2次先聽得明, 仲要問非所答. 我點放心比$佢地教我個仔英文呀. 我個人覺得好唔professional. 佢地一個導師6個小朋友, 但係個導師講廣東話, 只係讀CARD 時講幾句英文. 我同BB係屋企玩FLASH CARD 都得啦. 再約多幾個MAMI 一齊咪等如playgroup.

可能我個人想以英文的playgroup為主導.始終細細個比佢接觸多D英文係好事.

純屬個人意見.

原文章由 Dorisdoris 於 08-5-23 01:39 發表
有無人去過置樂龍成花園果間上playgroup呀?好嗎?

大宅

原文章由 rockymaymay 於 08-5-24 00:15 發表
$500 有4堂. 一星期一堂. $1000有8堂. 一星期兩堂.
$100 校服錢. 退學要一個月通知. 呢D資料係佢地比個隻CD寫的.
所以未 ...

$100 校服錢??

禁止發言

子爵府

好媽媽勳章

我都想俾囝囝去playgroup呀,
龍成花園呀? 喺置樂邊度, 係咪過咗置樂, 有好多整車舖嗰度? 我未去過呀

仲有無屯門playgroup可以介紹呢? 唔該哂

別墅

yes.校服錢.
係POLO T-SHIRT.
佢地有三堂強免費試班.不過要比 DEPOSIT 先.
原文章由 HappyHelena 於 08-5-24 09:43 發表

price都ok, 不過咁細個bb著校服?

別墅

Hi Hi,

I'm Tuen Mun Mom too......

洋房

My son (just 1 yrs old) has joined 柏麗果間天才兒童 (25/F), time is 2:00p.m.-3:00p.m., will have class on 6/7, let's see.
I want him to play with more childrens. Hopefully he will enjoy it.

洋房

My son (just 1 yrs old) has joined 柏麗果間天才兒童 (25/F), time is 2:00p.m.-3:00p.m., will have class on 6/7, let's see.
I want him to play with more childrens. Hopefully he will enjoy it.

大宅

rockmaymay ,
pls. send me information and your website
thank you very much
原文章由 rockymaymay 於 08-5-24 18:31 發表
yes.校服錢.
係POLO T-SHIRT.
佢地有三堂強免費試班.不過要比 DEPOSIT 先.

大宅

HappyHelena,

我大仔3歲半, 係st.peter (青山村) 返學

原文章由 HappyHelena 於 08-5-23 11:55 發表

係? 你大仔幾大呀??
我大仔今日(5月23日)4歲生日呀!!
佢而家係st.peter道番學

大宅

Alson's Letterland $1000有8堂都ok wo

我大仔以前返過大興kai思的playgroup $1200 (8堂)都無英文學

原文章由 rockymaymay 於 08-5-24 00:15 發表
所以未 ...

大宅

我衣家join 左 QEdu 既playgroup, so far.... 普通啦, 不過有幾個 bb 一起玩, 大家開心.

$100 /堂

禁止發言

禁止發言

禁止發言

男爵府

畀面勳章 大廚勳章

原文章由 HKG_May 於 08-5-21 13:24 發表
hello hello!!! 我住近屯門西鐡....大家好

bb一歲生日, 你地點同佢興祝呀??

我都係住係西鐵詀附近喎!

別墅

今日返咗龍成個間PLAYGROUP 啦.
OK 噃.我地JOIN 咗$1000.一星期有兩堂.
每堂2HOUR.有TEA TIME, 全程講英文.都有好多小朋友.好熱鬧.感覺好好.有自由活動時間,有小組唱遊, 我BB好怕陌生.今日佢自己走去聊人玩, 都唔記得有亞媽啦..

禁止發言

別墅

我會係6月開始, MON & THU.
MON 2-4PM, THU 9-11AM,
今日上的係免費試堂,6 月正式. 今日D BB我的係最細, 剛1歲, 未識行, 最大2歲. 我諗1-2歲會係同一班.

別墅

they have web-site, but not so detail, you can go to their shop and ask them for a CD, all the information inside the CD.
Price is $500 /mth....once a week
$1000/mth .... 2 class a week
$1500/mth .... 3 class a week
2 hour class. only speak in english,
www.letter-land.com
原文章由 emma_cyw 於 08-5-27 11:53 發表
rockmaymay ,
pls. send me information and your website
thank you very much

首頁
12345...9

尾頁

跳至