美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我用緊好好用喎!

原帖由 orange_yyk 於 15-03-28 發表
我用緊好好用喎!
真的?用左幾耐?點好用?可以share 下嗎?

男爵府

引用:我用緊好好用喎!

原帖由 orange_yyk 於 15-03-28 發表
我用緊好好用喎!
你有冇再用其他skincare?

別墅

回覆:hannahQ 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

引用:有興趣可以平售俾你!你pm我啊

男爵府

引用:把鬼!+唔好買!+買咗一枝,用咗差唔多一個月

原帖由 mimicheung 於 15-03-27 發表
把鬼! 唔好買! 買咗一枝,用咗差唔多一個月,一D效果都無,乾到爆!
嘩 $1880無效果真系肉痛死

別墅

回覆:Coffee.tea 的帖子

大宅

引用:Quote:原帖由+mimicheung+於+15-03-27+發表

原帖由 kubi152 於 15-03-29 發表
嘩 $1880無效果真系肉痛死
我買又唔洗$1880咁貴,不過枝嘢對於我嚟講就真係無乜用,我已經跟足曬佢嘅用法,但一D效果都睇唔到,用完佢,去到做facial時,仲俾同我做開facial個女仔問點解D皮膚咁乾,毛孔又現,又出咁多油。
最後,我都係用返之前用開嘅Shiseido同Pola嚟救返我塊面。

男爵府

引用:Quote:原帖由+kubi152+於+15-03-29+發表嘩+

原帖由 mimicheung 於 15-03-29 發表
我買又唔洗$1880咁貴,不過枝嘢對於我嚟講就真係無乜用,我已經跟足曬佢嘅用法,但一D效果都睇唔到,用完佢 ...
咁真系考慮清楚先買,特別一支水講到咁神奇真系有爭議性,就算做機都無話一部機可以達到晒我地所有想要嘅效果啦

大宅

BK Milk勳章

引用:有興趣可以平售俾你!你pm我啊

男爵府

回覆:hannahQ 的帖子

我用完面色好咗,毛孔細咗同firm 咗! 我經朋友買都唔駛1880喎!

男爵府

回覆:mimicheung 的帖子

你皮膚係咪好firm? 用完呢支嘢要用返平時啲skin care 喎! 支噴噴係firming 同改善膚質! 唔潤架喎

別墅

回覆:菠蘿紅豆冰 的帖子

試佐好用可以多買多平

男爵府

orange_yyk 發表於 15-3-29 21:08
你皮膚係咪好firm? 用完呢支嘢要用返平時啲skin care 喎! 支噴噴係firming 同改善膚質! 唔潤架喎

...
咁你係當toner用? 照搽精華, 面霜.

大宅

引用:你皮膚係咪好firm?+用完呢支嘢要用返平時啲

原帖由 orange_yyk 於 15-03-29 發表

...
賣俾我嗰個人話噴咗呢枝嘢就乜都唔好搽,最多只可以搽B5 gel同早上搽防曬,如果唔係就會破壞D成份,令成份乳化失效,但你話噴完佢要搽返自己的skin care product,咁應該邊個先啱,真係暈!

男爵府

回覆:Maione 青春定格液,有無用過?

等20分鐘吸收咗之後查返正常護膚程序

複式洋房

回覆 mimicheung 的帖子

我都係剛用左2日,不過我個資深美容朋友推介我時, 係強調除了洗面,TONER其他都不用搽...佢保濕都OK,因為之前結婚做左幾次LASER,皮膚偏乾, 特別個鼻, 但我都OK,
如果你本身皮膚仲乾, 你自己早好多D做保濕MASK, 咁先會吸引得好D.

複式洋房

回覆 doudoutsang 的帖子

我剛用左兩日, 如果你想用來FIRM 胸, 可能要多DD時間啦..

複式洋房

回覆 _Barbara_ 的帖子

其實我覺得直銷冇問題, 最緊要有效果, 買一枝試, 每人膚質都唔同, 佢又係全天然, 一枝包精華各,眼霜和面霜....價錢唔貴, 自己試下冇妨....不過我貪心D入左會用會員價..

複式洋房

回覆 hannahQ 的帖子

要視乎個人膚質和問題.....佢有D成份係可以令到D 其他成份可以直入皮膚底層, 所以有D問題係可以好快見效果...而且面都可以做埋排毒TIM.

複式洋房

貪平, 一次買5枝入左會, 大家有興趣都可以PM我, 大家研究下.

首頁

尾頁

跳至