跳至

首頁

尾頁

大宅

我都報左一期兩個月!就黎完,絕對吾會再報!呢間野勁多雙非!我坐出面等落堂!成班阿太係度高聲用普通話傾計!佢地D仔落堂又吾走,係度叫hill!極討厭!

禁止訪問

回覆:天才兒童藝術協會柏麗店 - 無責任的商業機構, 不是教育機構

別墅

回覆:天才兒童藝術協會柏麗店 - 無責任的商業機構, 不是教育機構

應該按正常途徑告佢

複式洋房

引用:應該按正常途徑告佢

原帖由 jennyle 於 15-04-26 發表
應該按正常途徑告佢
我唔想再同佢地糾纏,佢地好無賴但又覺得自大條道理,我只希望係度分享比大家知,亦都佢地睇到我同大家嘅意見,會自我反省同檢討,唔好凡事只以佢自己角度同利益去睇,要顧及下別人囉,其實都唔算顧及別人,呢個係佢應該遵守嘅商業道德!

男爵府

嘩!我仲打算問下ORT playgroup有冇得試堂tim,睇完呢個post可以慳返,費時冇得試唔join俾人串我冇錢俾唔起

大宅

引用:Quote:原帖由 jennyle 於 15-04-26 發表應

原帖由 jennymcm 於 15-04-26 發表
我唔想再同佢地糾纏,佢地好無賴但又覺得自大條道理,我只希望係度分享比大家知,亦都佢地睇到我同大家嘅意 ...
絕對同意,真係“好無賴”

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

大宅

記得第一次經過呢間舖對佢已經冇咩好感,叫自己做"協會"係咪有d問題?協會通常係個組織,唔會純牟利。即使法律上可以,佢都有誤導成份。

大宅

食得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

引用:我唔知呢間係咪黑店。我嚮個仔15個月先幫襯

原帖由 tai_man 於 15-04-25 發表
我唔知呢間係咪黑店。我嚮個仔15個月先幫襯過playgroup,話佢地好有名,所以冇試堂,一讀就要三個月。咁我 ...
請問YMCA喺邊?謝謝

男爵府

引用:Quote:原帖由 tai_man 於 15-04-25 發表我

原帖由 syduck 於 15-04-27 發表
請問YMCA喺邊?謝謝
安定佳寶隔離果間呀

大宅

個果肥矮既sales勁討厭...

別墅

大宅

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:jennymcm 的帖子

呢間嘢好hardsell我入去問下playgroup d嘢就想迫人落訂!後尾走咗去26樓學!

大宅

有無d英文playgroup 介紹? 我個女上緊依間, 覺得一般,想6月完左轉

大宅

引用:Quote:原帖由+l_wingwing+於+15-04-25+發表

原帖由 l_wingwing 於 15-04-25 發表
據我了解柏斯也差不多,但當時因屋企近Tom lee所以選了Yamaha
柏斯上小小莫扎特1期大概幾錢?
Thank

別墅

Thx sharing

大宅

我仔讀過這間的playgroup,張老師教,真的垃圾! 冇主題,好像即興唱歌咁,唱唱下又唔知識仲有咩歌唱... 冇咩用!
之後升班由外國教,好好多! 外國人教,有主題,有做preparation.

複式洋房

服務質素真係好重要,有時價錢真係唔係問題,最梗要小朋友開心,老師又有心教,唔係只係為賺錢。不過以後簡興趣班都係要小心d,多謝媽媽分享

首頁

尾頁

跳至