自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

引用:逢月底可以約下一個月的 booking1,無啦啦

原帖由 elmamama 於 15-06-04 發表
逢月底可以約下一個月的 booking
1,無啦啦所有星期六日唔俾約,話留左俾VIP!
2. 咁我約平日啦!又打電話來 ...
都算賤,book好時間仲可以取消你個booking, 真係搵鬼幫襯

男爵府

引用:我親戚外地回港放假,試做facial+,之後想

原帖由 heihei1228 於 15-06-04 發表
我親戚外地回港放假,試做facial ,之後想叫她join course,梗係唔join,幾年才回港一次。點知hold 住親戚 ...

子爵府

我join 左兩三年facial, 愈來愈hard sell, 但你堅決唔理,佢哋都冇符,但堅煩。

愈加愈貴但又愈做愈hea, massage 就是但按下就完,剛做完最尾果次,決定唔再買plan say goodbye

但個人親身經歷,modexn beaxty 先最黑店。

水晶宮

超黑店

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:睇住比人告丫,+開哂名,+del吧

原帖由 口水包包 於 15-06-04 發表
睇住比人告丫, 開哂名, del吧
怕人告就唔講?

侯爵府

睛靈勳章

引用:逢月底可以約下一個月的 booking1,無啦啦

原帖由 elmamama 於 15-06-04 發表
逢月底可以約下一個月的 booking
1,無啦啦所有星期六日唔俾約,話留左俾VIP!
2. 咁我約平日啦!又打電話來 ...
一早知

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 口水包包 於 15-06-04 發表睇

原帖由 LedTV 於 15-06-05 發表
怕人告就唔講?
其實好多人都唔會簡大型連所店。 聽落有保証,實質就hard sell。 我都係好心提下樓主小心野官非姐, 美容版唔係未試過。 你可以入去望下。

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+LedTV+於+15-06-05+發表怕人

原帖由 口水包包 於 15-06-05 發表
其實好多人都唔會簡大型連所店。 聽落有保証,實質就hard sell。 我都係好心提下樓主小心野官非姐, 美容 ...
成日都有人發綠屍信比bk la..

咪就係想人del 左佢d投訴post..

等人唔會係網上搜尋到。

而家開晒名係標題講出黎係唔係咁理想。可以從文中回覆去插入全名。

*Ingrid Millet黑店 英格蜜兒黑店*

人地一搜尋yahoo Google ..
好快就會見到呢段文。

如果係唔想其他人受害。多d人知。

係更加應該講出黎。

佢發綠屍信。bk 實會剷。但已經係娱石知幾多日後既事。

係呢件事發生前。一定大量人會睇到樓主個case...以後萬一有Jm 想幫襯。可能會記得呢個post ,然後唔上檔。

babywater    發表於 15-6-5 03:20

子爵府

減齡達人勳章

回覆:elmamama 的帖子

宜家差到咁
想當年,6年前係入面做,做左幾個月都頂唔順走
原因過唔到自己良心,sell course,個客人就算買左course,佢黎做左幾次,都要係咁叫佢upgrade轉過第2款,做加錢或者扣2次facial,同要sell埋d skin products
好記得有個OL女仔,一年買左接近成一百萬course,女仔同佢地講差人好多卡數 ,佢屋企人係唔知佢欠咁多卡數
女仔買左咁多療程基本做極都做唔完.....
但d美容師唔會理咁多,推介邊隻邊隻療程好,個女仔好似食左迷藥咁,好聽話又買又upgrade,連我自己都睇唔過眼,最重要係個女仔做極都成面暗瘡,好似做左3個月都係差唔多款

大宅

引用:我join+左兩三年facial,+愈來愈hard+sell,+

原帖由 skac 於 15-06-05 發表
我join 左兩三年facial, 愈來愈hard sell, 但你堅決唔理,佢哋都冇符,但堅煩。

愈加愈貴但又愈做愈hea, m ...
原來咁差架,真係唔使去

另外,現袋尾容有幾差?願聞其詳

禁止訪問

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

禁止訪問

回覆:英格蜜兒正黑店!有錢都唔好 join!

瑪瑙宮

引用:我之前受難,响美容果邊講都唔敢開名。因為

原帖由 cffw 於 15-06-05 發表
我之前受難,响美容果邊講都唔敢開名。因為我之前試過暗示個名都俾人del 加封post..
係即日!
嘩,佢地可能都請左專人日日蒲各大論壇喎。

如果唔係邊有可能一提個名,bk 就即封。

呢間公司既綠屍信。bk 可能已經收到同電話簿咁厚

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+cffw+於+15-06-05+發表我之前

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+cffw+於+15-06-05+發表我之前

大宅

禁止訪問

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由+LedTV+於+15-06-05+發表嘩,

原帖由 cffw 於 15-06-05 發表
Sorry 補充少少,我受難唔係樓主果間,係另一間。
上市公司,香港九龍新界都有分店。代理北海道某護膚品(美 ...
絕對清楚,完全get 到

cffw    發表於 15-6-5 15:17

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

引用:宜家差到咁想當年,6年前係入面做,做左幾個

原帖由 Shan2519 於 15-06-05 發表
宜家差到咁
想當年,6年前係入面做,做左幾個月都頂唔順走
原因過唔到自己良心,sell course,個客人 ...
真是陰公

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

黑店

首頁

尾頁

跳至