婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 yaukwan 於 08-6-26 23:24 發表
我平時都係路過....今日忍唔住要同大家講下個賤人6299
由我同老公開始拍拖...佢地就唔鐘意我話要佢個仔娶大陸d女仔....
我老公係第一次拍拖以前係乖仔成日係屋企..同我拍拖後我地每日出街佢地就話覺得冇咗個仔...到 ...

老實講我唔覺得你小器你仲做得好啱tim ,d人把口賤成咁無理由仲要對佢好同尊重佢:;pppp: :;pppp: ,唔sin佢已經好好喇:;pppp:

洋房

^^

唔好理他們咁多 你老公都企你個邊就乜都ok晒啦
唔洗唔開心 支持你

男爵府

係呀.....最憎佢就係我同佢個仔拍拖時...佢叫個仔唔好同我一齊話介紹個女仔比佢識 ....(咁多人介紹又唔見佢介紹比佢個pk家姐識成三十幾歲人一次拖都未拍過)

洋房

!____!

冇野係冇可能既 佢地一直咁破壞你同你老公
但......... 你們一齊他們都冇權阻止(恭喜你們一齊)
最緊要真係你老公一直企你個邊就咩都唔洗理喔

我老公就一時時啦 有時我都好唔開心嫁
但我會諗盡所有辦法令老公支持我

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

我唔覺你小氣,比着我都吾會啋佢地:;pppp:

男爵府

比著我都會咁呀~~~
小器咪小器囉~~~
我都係人o黎ga!!!
我不是聖人~~~唔嬲就假喇~~~

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

樓主,其實我宜家同你一樣,唔帶bb比個賤人見.唔單止咁,我仲罵咗99一獲.
我唔覺得我自己有問題.我個99搞到我情緒極底落,我老公都驚我產後抑鬱.
我99成日口講當我係自己女,但一眼就睇得出佢點對我.本身我未生之前都癈事同佢計,好多時都哦哦哦,算.但到我生咗個女,佢d揍仔嚇人方法....我自己可以乜算,但對住個女就冇情講.
所以我講明佢唔檢討吓自己,我係唔會比佢再見我個女,我唔怕佢同我say sorry,做大龍鳳.因為我比佢更好戲.
爆愛車縫作

男爵府

咁佢係咪有同你講sorry呀??

原文章由 蜜棗 於 08-6-29 07:06 PM 發表
樓主,其實我宜家同你一樣,唔帶bb比個賤人見.唔單止咁,我仲罵咗99一獲.
我唔覺得我自己有問題.我個99搞到我情緒極底落,我老公都驚我產後抑鬱.
我99成日口講當我係自己女,但一眼就睇得出佢點對我.本身我未生之前都癈事 ...

男爵府

其實我從未當面罵過佢.....佢好識係大家面前做戲...我好想佢係我面前話我等我可以一次罵佢一獲金

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 #2 yaukwan 的文章

冇喎.佢咁傳統,如果遲吓佢想見多數都會借佢個仔把口講話佢有權見個孫,但唔見我之類.
爆愛車縫作

子爵府

原文章由 晞玥 於 08-6-26 23:54 發表
d字好細.....睇得好辛苦.......

My eyes hurt. :)

首頁

尾頁

跳至