跳至

首頁

尾頁

大宅

我去過2間,2間都話,唔難申請,除非之後收緊移民政策

別墅

回覆 minicooper0808 的帖子

我上年幫人做過, ...不過起求的PROPOSAL 很高,而且要很實在可行的...

別墅

收多少錢..

大宅

我用特許經營,應該唔太難,一間開30萬,話包到第六年拿passport 的費用。

另一間,7萬幾,如果頭3年都幫我睇住,加多6萬

全部未計會計師同其他費用

別墅

引用:我用特許經營,應該唔太難,一間開30萬,話

原帖由 minicooper0808 於 15-08-21 發表
我用特許經營,應該唔太難,一間開30萬,話包到第六年拿passport 的費用。

另一間,7萬幾,如果頭3年都幫 ...
可以pm我這2間公司資料我嗎?因為我都睇緊可以點樣申請移民,如果有親人喺英國會不會容易批d呢?thx jm

複式洋房

請問55%係講緊一開始申請,定係三年後續簽?

大宅

一開始,之後只要你比佢睇到有請當地人,有用個筆錢就可以

子爵府

引用:我用特許經營,應該唔太難,一間開30萬,話

原帖由 minicooper0808 於 15-08-21 發表

請問可pm兩間移民顧問公司嗎?謝謝幫忙

子爵府

引用:回覆 minicooper0808 的帖子我上年幫人做過

原帖由 ericwsy 於 15-08-21 發表

我上年幫人做過, ...不過起求的PROPOSAL 很高,而且要很實在可行的... ...
請問是否有專人做呢d proposal?大約咩收費?是否移民顧問?謝謝你。

大宅

回覆:ironmanmama 的帖子

Is solicitor , there are many Tier 1 Talks on Sat & Sun recently

子爵府

我都有興趣可否講多少少? Thanks!

別墅

請問可pm兩間移民顧問公司嗎?謝謝幫忙

別墅

回覆 ironmanmama 的帖子

我不是.....AGENT, CONSULTANT>
只係幫朋友.....

你有興趣, 可以交流下,請PM我.

別墅

minicooper0808 發表於 15-8-20 11:43
請問可pm兩間移民顧問公司嗎?謝謝

男爵府

我都有興趣可否講多少少?
請問可pm兩間移民顧問公司嗎?謝謝!
由於有兩小朋友在英國讀書, 都想試辦移民,之前問過景x移民公司,
他回覆企業20萬磅, 失敗率很高, 叫我試技資移民

男爵府

回覆 Erikalam422 的帖子

可以pm我這2間公司資料我嗎?

大宅

回覆 candy9328 的帖子

佢要睇你大學主修咩科?想做咩生意。因為我本身讀完商業學士,教育碩士,如果開教育有關的公司才有可能批。如果開其他野,都唔會批。
申請時,已經要把20萬放係英國銀行,而且好快知得唔得,之後半年內要到英國。

複式洋房

Hi Pls also PM me the names of the two emmigration asgents. Thanks.

大宅

minicooper0808 發表於 15-8-21 22:32

請問可以pm個2間公司資料俾我嗎~ thx

別墅

minicooper0808 發表於 15-8-20 11:43

Mind to share the contacts of the agent? Thx

首頁

尾頁

跳至