心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由 7月豆沙包 於 15-09-04 發表

原帖由 Mswong123 於 15-09-04 發表
放假都係陪家人飲茶同屋企訓教

佢有幾鐘意你?? 唔好自己厄自己.

大宅

BK Milk勳章

回覆:7月豆沙包 的帖子

我同你既情況差吾多 我先生都系成日要做野出trip陪吾到我 因為返二份 朝早返七 但系成日三四點先有得訓 因為我地搬左出黎住所以比你情況好d 不過都系訓緊個陣佢返黎見二個鐘
你講得冇錯系會心痛 心痛佢小休息會身體差 我想幫佢 但幫吾到d咩 因為公司好多事都要佢自己經手 所以我呢排就買d supplement比佢護身 幫到幾多就幾多 亦吾想再比壓力佢 因為佢系出面已經受好多氣 返到屋企我之系想做佢既避難所
好多人問過我系米真系揀佢 吾後悔 因為多數時間都系得自己一個 佢亦都話過如果我接受吾到可以再揀過 甘我自己諗深一層 佢除左返工時間 其他時間都系留返比我 朋友同屋企人,講真 如果佢靜系留曬d時間比你 屋企人都吾理 你又覺得一吾一齊得過?重有我識佢個刻已經知佢工作好忙 所以一齊左我亦都吾會想強行改變呢個事實 只不過你要問一問自己 你之後既生活接吾接受到甘既現況?如果吾得 可能佢就未必適合你
一齊系要講信任同溝通 佢做既野有冇令到你感受到佢愛你 呢樣要你自己先知 佢空餘時間靜系安排自己休息同陪屋企人 甘呢樣要你地二個溝通過先可以改變
我同先生都系呢幾個月先搬出黎 我地都努力緊 不段搵方法黎令到大家見面既機會多d 要改變現況都要有人肯踏出一步 就算結果未如理想 起碼都有努力過 我同先生都吾系一開始就有甘深既關係 但系依家計起都快三年了 我地都恩愛依舊
見面時間長短吾能夠證明佢愛吾愛你 而佢放左幾多心系呢段感情到先系重點 雖然好似講得長左少少 文筆又吾好 但希望你睇得明白

男爵府

回覆:男友工作太忙

我明白呀....我識佢果陣都係知道佢工作好忙,佢都有講過唔係成日可以陪到我..我都係要求每星期見一次都好呀

男爵府

引用:我同你既情況差吾多 我先生都系成日要做野

原帖由 ZoeyWCY 於 15-09-06 發表
我同你既情況差吾多 我先生都系成日要做野出trip陪吾到我 因為返二份 朝早返七 但系成日三四點先有得訓 因 ...
有時我會諗係咪我同佢年紀差十幾年,我唔夠了解佢 幾日都無聯絡啦

大宅

BK Milk勳章

我同先生都差十三年 溝通到的 你有嘗試聯絡佢?佢收工會吾會send訊息比你?

男爵府

引用:我同先生都差十三年+溝通到的+你有嘗試聯絡

我同先生都差十三年 溝通到的 你有嘗試聯絡佢?佢收工會吾會send訊息比你?

...
佢之前收工會whatsapp同我講...但呢兩星期無啦,係我問返佢放工未

男爵府

引用:我同先生都差十三年+溝通到的+你有嘗試聯絡

...
其實呢幾日我會諗佢係咪想分手...點解會越黎越冷淡

水晶宮

引用:Quote:原帖由+ZoeyWCY+於+15-09-06+發表我

原帖由 7月豆沙包 於 15-09-06 發表
其實呢幾日我會諗佢係咪想分手...點解會越黎越冷淡
樓主,明眼人一睇都知道你男朋友選擇了工作,如果我男朋友咁對自己,我衰D講等於守生X!我們要善待自己,放生自己吧!

大宅

BK Milk勳章

甘又過份左少少 連msg都冇個 點忙都應該會去洗手間 會有時間send個msg掛 吾掛得你會吾開心
有冇時間可以同佢傾下?

男爵府

引用:Quote:原帖由 7月豆沙包 於 15-09-06 發表

原帖由 happyty 於 15-09-06 發表
樓主,明眼人一睇都知道你男朋友選擇了工作,如果我男朋友咁對自己,我衰D講等於守生X!我們要善待自己,放 ...
我又唔想就甘分手

男爵府

引用:甘又過份左少少 連msg都冇個 點忙都應該會

甘又過份左少少 連msg都冇個 點忙都應該會去洗手間 會有時間send個msg掛 吾掛得你會吾開心
有冇時 ...
我搵佢 佢咪覆幾句,我問佢佢話真係好攰

水晶宮

引用:Quote:原帖由+ZoeyWCY+於+15-09-06+發表甘

我搵佢 佢咪覆幾句,我問佢佢話真係好攰
咁佢好自私!明知自己冇時間拍拖,又要同你開始,但又完全沒有顧及你感受!當中我真的看不到有一點愛,樓主請面對現實吧!替妳辛苦!

男爵府

引用:Quote:原帖由 7月豆沙包 於 15-09-06 發表

原帖由 happyty 於 15-09-06 發表
咁佢好自私!明知自己冇時間拍拖,又要同你開始,但又完全沒有顧及你感受!當中我真的看不到有一點愛,樓主 ...
朋友都同你講既一樣,話佢好自私同愛自己

水晶宮

引用:Quote:原帖由+happyty+於+15-09-06+發表咁

朋友都同你講既一樣,話佢好自私同愛自己
冇時間戀愛的人學咩人拍拖!

男爵府

回覆:男友工作太忙

樓主年紀好大咩
未結婚大把揀
唔適合勉強無幸福
幾愛都無用痛苦係自己

今天再大的事,到了明天就是小事,
今年再大的事,到了明年就是故事。
不需要太計較、太在意,一切都會過去。

複式洋房

停一停,想清楚是否需要他,每日都咁忙,沒有時間陪你,對你來說以後都是這樣,那你能接受嗎?可以的話溝通最重要☺️

男爵府

引用:樓主年紀好大咩未結婚大把揀唔適合勉強無幸

原帖由 rose1984 於 15-09-09 發表
樓主年紀好大咩
未結婚大把揀
唔適合勉強無幸福
廿幾歲。。身邊係有人追但我對他人無興趣

男爵府

引用:停一停,想清楚是否需要他,每日都咁忙,沒

原帖由 chanel1_baby 於 15-09-09 發表
停一停,想清楚是否需要他,每日都咁忙,沒有時間陪你,對你來說以後都是這樣,那你能接受嗎?可以的話溝通 ...
唔識同佢溝通...好似我唔體諒,但我都好辛苦成日都同自己講算啦,放手啦!但又做唔到

禁止訪問

男爵府

引用:我也最受不了忙 忙 忙

原帖由 Stellaku 於 15-09-09 發表
我也最受不了忙 忙 忙
但事實佢又真係做野,唔係玩

首頁

尾頁

跳至