跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 jklau1029 於 08-7-18 00:37 發表
有無試過擺一堆佢鐘意既玩具係佢前面1米左右, 吸引下佢爬呢? 我老公就係咁樣訓練個仔...

http://hk.myblog.yahoo.com/jennykelvin-29oct06/article?mid=15541

我個囡係果d冇乜恆心既bb,如果佢郁多兩郁都拎唔到佢就算架喇!佢最叻就係喊囉,喊住要我地幫佢拎,如果嘈多兩嘈我地又唔啋佢,佢就當冇事發生,放棄!!

子爵府

原文章由 viviendumbo 於 08-7-18 12:39 發表

我個囡係果d冇乜恆心既bb,如果佢郁多兩郁都拎唔到佢就算架喇!佢最叻就係喊囉,喊住要我地幫佢拎,如果嘈多兩嘈我地又唔啋佢,佢就當冇事發生,放棄!! ...

凡事都有兩面geh,
換個角度睇, 其實你女女好叻就真,
5洗自己行去/爬去攞玩具,
咁細個識叫人做嘢....5洗自己郁手咪仲叻!!!有前途

http://hk.myblog.yahoo.com/loveyi_ivy

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我個女又係鐘意企係度,扶住啲嘢又唔穩,成日都要望住佢,其實都幾悶架,係佢開心囉﹗希望佢快啲識行就好喇﹗

男爵府

我個仔都識自己扶住床欄企起身, 依家仲識扶住自己圍圈行, 不過有時都驚佢會跌, 同埋佢在床仔耐行夠就唔肯架勒, 會喊跟住要抱佢出黎玩

大宅

噚晚我阿仔凌晨四點醒咗,喺床企到五點幾,係咁行吓企吓坐吓,又坐吓企吓行吓......至於我咪眼光光咁睇住佢,要佢瞓返先敢瞓囉

首頁

尾頁

跳至