親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由 830mama 於 15-10-03 發表我

原帖由 aaaiqc 於 15-10-07 發表
請問東x 遊有邊個團值得推介?
睇下你想玩咩?不過我見佢地每個團多數都大同小異,都會有滑雪、樂園、shopping,另外有啲睇風景,有啲就去埋3/4D藝術館等,所以好睇你自己睇下鍾意去邊到多啲

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 aaaiqc 於 15-10-07 發表請問

原帖由 830mama 於 15-10-07 發表
睇下你想玩咩?不過我見佢地每個團多數都大同小異,都會有滑雪、樂園、shopping,另外有啲睇風景,有啲就去 ...
thx! 其實我想揾温泉,滑雪同樂園, 但唔見東x 遊有, 反而縱橫x 有

男爵府

引用:Quote:原帖由 830mama 於 15-10-07 發表睇

原帖由 aaaiqc 於 15-10-09 發表
thx! 其實我想揾温泉,滑雪同樂園, 但唔見東x 遊有, 反而縱橫x 有
連埋溫泉東瀛真是唔係好覺有,縱橫遊我都睇中有個溫泉浸既團(KSL5S2),出發日只有23/12 同8/2,坐國泰機,佢地覆我個價錢都好貴下,不過我唔記得實際幾錢

複式洋房

我縱橫x冇咩信心.....上年出發前我打去問先同我講唔成團.

最後都係跟番EGL.....

別墅

永X 好似仲未出團費,上次問話要10月尾。

珍珠宮

回覆:聖誕跟團去韓國

我都參考過呢幾間,睇中兩個團想參加,但計吓又真係幾貴,三個人剩團費加雜費成30000多,再加自費項目及其他,真係洗成4萬幾5萬

男爵府

新華有3個滑雪體驗團,價錢ok喎,其中一團全程5星

大宅

好媽媽勳章

我在星晨旅遊睇啱左個團, 佢聲稱我想出發個日成左團, 我見大家都冇提呢間旅行社,想知大家對星晨旅遊有咩評價?

複式洋房

回覆:jojolly 的帖子

剛跟完回來,賞楓&樂園,shopping,感覺唔错,住兩晚上區渡假村,2晚市区五星,團費都係4500左右,我覺得好抵

別墅

認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章

請問有無JM 跟過康泰, OK 嗎?
另想問有人住過小木屋嗎, 有無COMMENT? (見啲舊POST 話唔夠暖, 沖涼又凍... 唔知而家有無進步?)

大宅

引用:我縱橫x冇咩信心.....上年出發前我打去問先

原帖由 wendycnc 於 15-10-16 發表
我縱橫x冇咩信心.....上年出發前我打去問先同我講唔成團.

最後都係跟番EGL..... ...
我唔1打去縱橫遊問 佢都唔會同你講唔成團

男爵府

引用:請問有無JM+跟過康泰,+OK+嗎?另想問有人住

原帖由 likeVo 於 15-11-06 發表
請問有無JM 跟過康泰, OK 嗎?
另想問有人住過小木屋嗎, 有無COMMENT? (見啲舊POST 話唔夠暖, 沖涼又凍... ...
真的?我報了康泰有住小木屋團,有小朋友同行

首頁

尾頁

跳至