夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我係你就揾人係佢做嘢嘅醫院貼佢大字報,等人知道佢D衰嘢!同埋揾私家偵探查一查,好易起到佢底!等個賤人咁舒服呀啦...勾人 老公
原文章由 rosebebe 於 08-7-24 12:38 發表
昨晚我老公一收工佢就不停打俾佢,之後我老公同我講話俾佢搞店個女人,之後我就同佢講點解唔可以係我面前講,佢話怕我好激動,之後佢於聽左個女人電話,個女人問佢發生咩事,話我打左好多次電話俾佢,同send e-mail俾佢,話 ...

大宅

呢個女人真係賤!!
以防萬一, 要你老公改電話!!

我個人好小氣o架...我知道我同我老公啱啱拍拖時, 佢之前個女朋友打黎搵佢 (佢地無話講明分手, 只係淡佐, 大家無搵大家咁..我後來先知!!)
咁的情況, 我緊係嬲喇!! 原來佢重未真係同佢前女友分手!
我老公都同佢前女友講而家同我一齊, 叫佢唔好再搵佢..

但係我都唔放心, 要佢即刻改電話no... make sure 佢地無得再聯絡!

別墅

樓主.
你老公有無解釋下點解佢會有個唔係平時用開的hotmail account?
我覺得你老公本身都係想上網識女仔. 如果唔係點會無啦啦開多一個account同d以為係"新相識"的女人通訊?
一隻手掌拍不響. 今次好彩比你發現左. 如果唔係佢地可能已經講講下出左黎"聚舊".
以後要睇緊d你老公啦.
另外. 你有無睇埋你老公sent out果d email? 你老公係咪真係咁被動?

複式洋房

我都有個朋友個老公玩icq 識左個女人, 個女人又係有老公, 當時我朋友岩岩生完個仔得幾個月大, 佢老公竟然話要離婚, 為左個唔令有老公ge 女人要拋妻棄子.

我另一個fd 睇唔過眼, 搵到個女人公司電話, 打去總機話xxx 勾人老公, 永無好死, 打左十次, 幫我fd 出左一口氣, 哼.

我fd 又係搵到佢老公, 爆左佢大獲, 真係有男人戴綠帽帶到唔識除, only 叫我fd 放過佢老婆,唔好再搞佢老婆公司, lee個世界,真係咩人都有.

大宅

如果你地仲未有bb既話,你地可以試下分開一排...等你可以諗清楚你同你老公仲可唔可以一齊落去...
如果唔可以既,你覺得你冇辦法再信到佢既,你咪同佢離婚囉...
但如果你地之間已經有bb...咁就要慢慢考慮下啦...
始終離婚對bb既日後發展會影響好深架...

首頁

尾頁

跳至