跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆 #15 car_li 的文章

Could you pls. PM me the link? Thanks :)

大宅

畀面勳章

I also want to see ar? Could you pm me also? Thx!

大宅

畀面勳章

I also want to see ar? Could you pm me also? Thx!

大宅

各位媽咪有無同BB去影相呀?

Can you PM me the link. Thanks a lot

原文章由 car_li 於 08-8-1 09:01 發表

哈哈,果日我老公睇完相同你一樣,佢都係咁講「真係要比錢人影!自己都影唔到咁!!」

別墅

收到晒!好靚和好cute呀!

原文章由 car_li 於 08-7-31 13:53 發表
各位媽媽pm在比你地啦!

男爵府

rec'd with thks.. ur bb is very cute.. i hv the shooting style

男爵府

TYPO: I like the shooting style

洋房

Thanks Car_li, watched the photos, they're pretty good! I also want to bring my son to a studio, maybe wait till he's 9-month old when he can sit & crawl better.

大宅

can you give me the studio address

原文章由 hkc1227 於 08-7-31 00:00 發表
我上星期日都帶左阿仔去影相,我覺得呢間影相都幾好,又唔係好貴,不過就只有四個做型同會幫妳影幾張全家幅,但全部夾埋都有百幾張相,我都好滿意。
**如果有興趣可以PM我比地址妳。
...

thank you very much

大宅

can i have the link too??

i've book my baby face on 29th aug. hope it's good la.
子雋 BB

• 27/11/2007--3.06KG10/12/2007--3.125KG//48.1CM13/12/2007--3.27KG//48.8CM20/12/2007--3.63KG//50.4CM11/1/2008---4.45KG13/2/2008---5.42KG//57CM

複式洋房

我都有帶我個B去影,K-STUDIO呀,效果都不錯,工作人員都好用心同耐性拍,有興趣可以去以下網上相簿看看:
http://www.k-studio.hk/photo/20080720kwunting/album.html
廷廷~BLOG~歡迎光臨參觀
http://www.babyhome.com.tw/bb/346124

禁止訪問

大宅

畀面勳章

Car_li,
有到d相喇,影得唔錯bor,唔該晒!

複式洋房

hkc1227 ,
can you pm your link? thank you.

複式洋房

$450 for 4 個造型,32張相,如+親子要多$150,但要曬所有相+$300,可扣除當中$100,我影左$800,你可看看網址:
http://www.k-studio.hk/choice.html
原文章由 ck2005ml 於 08-8-1 23:18 發表
我都想去呀, 你是不是特價的package呀, 請問你用了幾多錢呀?

ck
廷廷~BLOG~歡迎光臨參觀
http://www.babyhome.com.tw/bb/346124

大宅

回覆 #6 car_li 的文章

Can you also send me the link?
Is it at Yuen Long's 123 studio?
Many thx!

大宅

好媽媽勳章

今日我地帶左囡囡去mybabyface影相, 影左1個鐘總共有108張相, 效果好滿意所以我地加左$300要哂所有相既soft copy. 雖然間studio比較細但有好多道具, 工作人員好識引bb笑又會同我地傾下點樣影 (e.g.用乜野背景, 道具, style, etc) 會最好. 如果你地想帶bb去影相可以留意以下幾點:
1) 最好等bb訓夠又唔肚餓既情況去影, 咁樣bb會合作啲
2) 記得帶bb平時食開既餅仔同埋飲品去, 因為bb一定要中途休息"差下電"
3) 如果bb可以坐得穩, 扶住野企同埋識爬會好啲, 因為可以影相多啲變化
4) 如果帶自己既衫去, 唔好著深色衫因為影出黎既效果唔靚
5) 其實唔駛影太多造型, 我個女影4個造型已經倦到傻左, 影到最後個款佢已經有少少發皮四...

男爵府

hi ,car_li

可否send條link俾我睇吓呀....唔該!!

男爵府

原文章由 hahachan 於 08-7-30 10:25 發表
各位媽咪有無同BB去影相呀?

BB就快8個月,坐得OK, 可以帶佢去影樓影相, 你地有無好介紹呀?

hi ,all

大家嚟睇下我個 Blog 啦!

http://hk.myblog.yahoo.com/tomatomon0307/article?mid=1158&prev=-1&next=1118
我係呢間shop影 ga ....

BABY / KIDS
主題造型攝影 優惠價每輯HK$300
http://hk.myblog.yahoo.com/take1edwin/article?mid=1221

如果你地有興趣嚟呢間影 bb 相嘅話....
可以話係我介紹你嚟....
我嘅會員編號 no.194
咁如果在3個月內我成功介紹3個家庭去影相....
我就可以有一本5x7吋嘅相簿送喇!
你地第時都可以好似我咁做...
many many thx ~

p.s. 佢地嘅 service 好好架!
又專業....又唔會好趕時間....整個過程非常暢順!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至