跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:一間大埔區極之垃圾既游泳會

我都游咗2年幾同一個時間都冇改過,今次遲咗一日去報名,只係答我冇位,仲潤我好多媽咪一報就幾期你咪冇位囉…所以游埋一月就唔游轉去學田徑

大宅

呢間野係超唔掂架,教水又唔好,佢只是近中心,收費唔貴,先有咁多人學,但真是一間無heart既泳會,我忍左幾個月都頂唔順,唔知點解要貼錢買難受。
小朋友唔學游水唔使死。。。。唔使睇個李老太面色

水晶宮

引用:呢間野係超唔掂架,教水又唔好,佢只是近中

原帖由 香格里拉 於 15-12-16 發表
呢間野係超唔掂架,教水又唔好,佢只是近中心,收費唔貴,先有咁多人學,但真是一間無heart既泳會,我忍左 ...
李老太面色超難睇

大宅

Littiedog 發表於 15-12-10 09:20
你最後報左另一間。。請問報左邊間呀??依家凍天都有得學嗎??我朋友既小朋友都搵緊,本身佢同我小朋友一 ...

我3月尾諗住報體育學院水試,再報佢地d泳班,有朋友學緊話收費平又唔錯。不過係要去火炭遠小小囉。我覺得又ok,唯有勉強停幾個月,之後當初學再報。

大宅

coyeeyee 發表於 15-12-10 10:32
呢間唔優做, 唔會理一班舊生, 又唔會諗下一班家長要返工, 初初好些, 越做越差, 游左5年都要排幾個鐘去報名, ...

其實宜家仲邊會有人排幾個鐘頭隊報名?佢自己有網站,係有心既已經攪上網報名啦。駛咩要家長咁辛苦?

大宅

Cecilia0708 發表於 15-12-14 19:36
我之前都係幫小朋友報左呢間學游水,都覺得佢地行政古怪,4個小朋友開班學,學得就梗係想學到識為止,學完 ...

咪係囉,如果其他時間冇位,都應該留返原先學緊既時間比同舊生繼續學,佢咁樣擺明趕客。

大宅

chun605 發表於 15-12-14 20:28
我都游咗2年幾同一個時間都冇改過,今次遲咗一日去報名,只係答我冇位,仲潤我好多媽咪一報就幾期你咪冇位囉:a ...

佢唔係咁同我講wor, 之前就問佢想一次過報2期得唔得?佢話新生學左睇下點先再報下一期,咁都啱,最後因為溝通問題而攪到咁,覺得係比佢呃囉。

大宅

香格里拉 發表於 15-12-16 16:06
呢間野係超唔掂架,教水又唔好,佢只是近中心,收費唔貴,先有咁多人學,但真是一間無heart既泳會,我忍左 ...

直情係趕客。

大宅

Fion710 發表於 15-12-18 14:03
李老太面色超難睇

所以果日鬧佢鬧到我cup線

首頁

尾頁

跳至