自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

yes yes!

I booked 3 adults to KL only $26xx this morning, but when I help my mother to book same flight this afternoon, the surcharge increased and cost $43xx for 3 adults la!

So i guess only limited "free" seat, others may use the discounted price!

But $43xx for 3 adults to KL is cheap also!

原文章由 angelyiu 於 08-8-26 16:13 發表
我今早BOOK的,可能免費個啲位已滿額了,

大宅

回覆 #19 STH920 的文章

我打左去BANK佢話係有呢個交易, 咁係咪即是OK , 因今早在公司偷雞上網所以就攪出個大頭佛

大宅

回覆 #19 STH920 的文章

我打左去BANK佢話係有呢個交易, 咁係咪即是OK , 因今早在公司偷雞上網所以就攪出個大頭佛

子爵府

咁就快d la la lum打去airline confirm 個booking la.

原文章由 多啦A 於 08-8-26 17:27 發表

大宅

回覆 #24 STH920 的文章

但香港冇聯絡電話喎, 怎辦?????

大宅

回覆 #24 STH920 的文章

多謝妳的回覆, 我剛收到E-mail已confirm了, 安樂曬

子爵府

原文章由 多啦A 於 08-8-26 17:38 發表
多謝妳的回覆, 我剛收到E-mail已confirm了, 安樂曬

等待驗證會員

有無人訂過亞航免費機票?

原文章由 angelyiu 於 08-8-26 14:20 發表
我已經訂了來回馬來西亞的機票,是免費的, 但要付機塲稅,然油附加費,行理費及飛機餐的費用,加晒都係$25xx (三張來回機票,仲要係暑期旺季呀!好抵呀!)

我都想定三張來回來回馬來西亞的機票, 怎樣找資料?

請提供!

大宅

我都搭過幾次,它的最大問題是幾經常delay或cancel flight, 如要轉搭其它機就請更加留意,我試過上機前4hr有sms通知我delay1hr,我朋友試過1個月前有e-mail通知 flight cancelled 要改搭下一班,希望你地順利。

Siumima

大宅

How much for each person ?

原文章由 angelyiu 於 08-8-26 16:05 發表
我book咗23/7/09(1135)去,27/7/09(1625)返呀!

大宅

我未試過係HK 坐 AIR ASIA, 只係試過係馬來西亞坐AIR AISA 既內陸機....
AIR ASIA 係不設劃位..先到先得...而且放HAND CARRY 既行理位置很小...仲不設免費飛機餐....
請問如果係HK --> KL 係唔係都係以上既情況架 ??

大宅

原文章由 aldrich 於 08-8-27 11:44 發表

我都想定三張來回來回馬來西亞的機票, 怎樣找資料?

請提供!

我都想知 ar......
mandyho

首頁

尾頁

跳至