自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

古龍牌

禁止訪問

好媽媽勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

2隻 都有食開,

水仙 ~ 多肥肉 ~ 士多買 $11 ~ 超市起碼 $15.
古龍 ~ 肉大粒d ~ 士多買 $13 ~ 超市起碼 $15.
我覺得 2隻 差唔多味道.

大宅

琴日係百街買左罐水仙牌 $9.9,反而古龍牌買$15.9,真係要等佢減價先捨得食﹗

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我老公好鍾意食古龍牌, 我早排係百佳買10.9一罐, 我全部要晒, 有成11罐, 出去比錢時, 原來d人唔記得改價錢$15.9, 但係佢都比番舊價我

水晶宮

係呀, 我好耐好耐無買覺得唔抵.
尋日見PK減價$9.90買ロ左1罐(惠康賣$11.90)
原文章由 xx9287 於 08-9-23 10:37 發表
琴日係百街買左罐水仙牌 $9.9,反而古龍牌買$15.9,真係要等佢減價先捨得食﹗

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

古龍新包裝又縮水,肉粒由128g縮到105g,net 重仍然142g

首頁

尾頁

跳至