親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:一家四囗住新宿東橫Inn ok嗎?

明白哂

禁止訪問

男爵府

回覆:city3968 的帖子

暫時for會員很多房,你最好逐日逐日book, 一足三個月就book...book不到就另一room type 都book咗先,慢慢再「執死雞」。我比較遲才轉toyoko(少於3 months),開頭只執到family twin A,後期逐日逐日執到non smoking family deluxe.

大宅

fionlei88 發表於 16-2-17 20:29
多謝推介!我六月尾去東京,都煩緊酒店問題,阿囡八歲,好多酒店無得加床,三人房選擇又少:think ...
六月尾仲有房,官網最平,天王洲這間有3人房,亦有大床雙人房,床有1840mm大,夠3個瞓!最好找朋友是會員幫你book,唔係好快冇!

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆:mllau 的帖子

多謝你意見!我昨晚試過book唔到!今日會搵朋友幫手試下訂!因為想去迪士尼,thx!

I 大蚊豬   

子爵府

我2大3小 (3,3,8)天王洲係未應該唔得? THX

伯爵府

熊貓BB 發表於 16-2-17 12:48
品川天王洲toyoko inn
我都book咗deluxe twin, 暑假去, 好期待!

男爵府

回覆:02413124 的帖子

Should be ok for family twin B (3人) or deluxe (4人),每床可免費加一個小學生或以下的小朋友。

男爵府

回覆:ioi 的帖子

好正!👍🏻👍🏻👍🏻 enjoy! Monorail站都已望到,附近有和民和牛陣...😊

子爵府

回覆 熊貓BB 的帖子

THX 我之前以為2大最多只可以FREE 2個細,所以唔敢諗東橫INN TIM

大宅

BK Milk勳章

請教近上野個幾間東橫INN 2大2小有冇人住過? Thanks!!

男爵府

回覆:02413124 的帖子

我根據website 呢句解讀,若8歲視作大人,你book 3 or 4人房,兩張床應可free兩位小朋友。

\"不佔床位入住兒童一張床限1名(單人房和雙人房時1名,雙床房時2名)。\"

子爵府

回覆:一家四囗住新宿東橫Inn ok嗎?

想問東橫inn 點入會做會員?我上網睇佢個website (中文)都睇唔到點入會

公爵府

引用:回覆 熊貓BB 的帖子THX 我之前以為2大最多

原帖由 02413124 於 16-02-18 發表
回覆 熊貓BB 的帖子

THX 我之前以為2大最多只可以FREE 2個細,所以唔敢諗東橫INN TIM ...
嗰間係3/4 人房,每床再加一個小學生free.,所以唔係2 大然後free 3 小。

公爵府

引用:想問東橫inn 點入會做會員?我上網睇佢個we

原帖由 GGsam 於 16-02-18 發表
想問東橫inn 點入會做會員?我上網睇佢個website (中文)都睇唔到點入會

...
要親身去到東橫inn入會

子爵府

引用:Quote:原帖由+GGsam+於+16-02-18+發表想問

原帖由 heilok 於 16-02-18 發表
要親身去到東橫inn入會
Oh ! no ! 即係無行訂到了,我暑假去,都應該機會很微了。謝謝你

男爵府

回覆:heilok 的帖子

Website 提及一張床free 1位小朋友,即是一張雙人床給兩位大人亦只free1位小朋友。所以我理解是無論是三人或四人房,也只是兩張床,free 2位小朋友。

Website 原句:\"不佔床位入住兒童一張床限1名(單人房和雙人房時1名,雙床房時2名)。

換句話說:三人房可住三大兩小,四人房可住四大兩小

公爵府

引用:Quote:原帖由 heilok 於 16-02-18 發表要親

原帖由 GGsam 於 16-02-18 發表
Oh ! no ! 即係無行訂到了,我暑假去,都應該機會很微了。謝謝你

...
你到時試下執雞,唔係無機會架。我暑假去東北睇祭典,最後都可以執雞執到non smoking twin room

子爵府

引用:Quote:原帖由+GGsam+於+16-02-18+發表Oh+!

原帖由 heilok 於 16-02-18 發表
你到時試下執雞,唔係無機會架。我暑假去東北睇祭典,最後都可以執雞執到non smoking twin room

...

子爵府

我試左,入2個大人同3個大人一樣價錢,咁我當8歲個個係大人未得

首頁

尾頁

跳至