自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

女仔衫多, 女仔鞋無. 大個D, 多D chocie.

我囝囝1歲 買左1件薄褸 ($30), 1件長袖衛衣; 褲(各$20), 薄vest$25 全部d質料好好

有關好像buerry大褸 $150 要3-4歲至岩著
大個仔是"華"

大宅

醒目開學勳章

剛去完.lunch時間唔太多人.職員有禮
鞋--50x1 = 50
長褲---30x3 =90
外套---100 (我沒有買.因囝囝好多存貨)
對我來說主要買長褲.好抵

謝謝樓主報料

[ 本文章最後由 giveupaguy 於 08-9-26 10:15 編輯 ]

子爵府

尋日去完,囡仔衫比較多。 

我買了$210,一對鞋,一件薄外套、兩條長褲、一條連身裙(有少許Damage $20),質料唔錯架!

有件似格仔Wool外套$100幾靚架! 之不過我個仔已有外套所以無買。仲有少量羽絨外套$200件。

其實還有一些衫係做三折。

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

I go today.

[ 本文章最後由 cylee_hk 於 08-9-25 14:26 編輯 ]

男爵府

多人嗎?

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

thanks.....

別墅

今日去左~ 三歲以下男裝無乜~ 可能去得多遲~ 無乜得揀~ 一.一"
不過真係好平~ Marco&Mari<--太約一拆價~ 質料又好~ 所以我係無乜得揀既情怳下都買左三件背心. 二件薄外套. 一條腰帶~ Total135~

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

男爵府

I went today, not much clothes for boys, more for girls. Boys shoes are good and cheap, only $50, size from 30 to 35. I bought some short sleeve T-shirt, $25 each. size 10, suitable for 8 years old.

原文章由 cherry66hk 於 08-9-25 20:44 發表
有冇合8 age的東西

大宅

請問有否花仔花女衫買呢?囡囡要size110,仔仔要size140,thx.

大宅

醒目開學勳章

原文章由 EDGAR2000 於 08-9-26 10:04 發表
請問有否花仔花女衫買呢?囡囡要size110,仔仔要size140,thx.

見到有花女衫 (白紗裙)$300 (如無記錯)
不過show 出來的sample 好舊. 不知仲有無新的
如果上去買衫(平時閑著)給囡囡就有好多選擇

大宅

醒目開學勳章

原文章由 cherry66hk 於 08-9-25 20:44 發表
有冇合8 age的東西

有. 小童衫去到10歲
反而3歲以下的衫很少

大宅

醒目開學勳章

原文章由 MandyLau13 於 08-9-25 16:56 發表
多人嗎?

lunch時去就不多人. 放工之後就唔知了

大宅

我見到呢個topic, 昨晚即管去睇吓, 雖然款式唔太多 (囡仔款同大b款多啲), 但都比我搵到10樣嘢 (有幾件for出年3yrs著), total 係 $220大元, 真係勁抵 (因為比較佢啲原價, 依家有啲1折唔駛), 仲有係staff態度勁好, 有時間仲幫你一齊搵, 真係good ah... 以下係我嘅戰利品 (其中有件彩間T-恤係我嘅, $20)

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

今日放工去LOOK下先
原文章由 Stepy 於 08-9-26 11:02 發表
我見到呢個topic, 昨晚即管去睇吓, 雖然款式唔太多 (囡仔款同大b款多啲), 但都比我搵到10樣嘢 (有幾件for出年3yrs著), total 係 $220大元, 真係勁抵 (因為比較佢啲原價, 依家有啲1折唔駛), 仲有係staff態度勁好, 有 ...
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

複式洋房

請問知唔知優惠到幾時?晚上收幾點?重有無6age男仔衫?
唔該晒。

大宅

唔該哂你們
原文章由 giveupaguy 於 08-9-26 10:13 發表

見到有花女衫 (白紗裙)$300 (如無記錯)
不過show 出來的sample 好舊. 不知仲有無新的
如果上去買衫(平時閑著)給囡囡就有好多選擇

男爵府

頭先我去買左2對鞋比阿囝, 50蚊一對, 個款都唔錯架. 衫我就揀唔到囉. 女仔衫就多d選擇.

一男一女sales真係好好人架. 好nice.

別墅

請問D 鞋多多唔多 SIZE?????

原文章由 MandyLau13 於 08-9-26 14:20 發表
頭先我去買左2對鞋比阿囝, 50蚊一對, 個款都唔錯架. 衫我就揀唔到囉. 女仔衫就多d選擇.

一男一女sales真係好好人架. 好nice.

首頁
12345...6

尾頁

跳至