跳至

首頁

尾頁

男爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

收到 la !

原文章由 VaVaSo 於 08-9-29 00:09 發表
YUY
wyt103

以上2位的入場卷已補發, 麻煩CHECK下

民房

收到啦!!! TKS

洋房

回覆 #10 VaVaSo 的文章

呢一刻...點解仲收唔到既
唔好意思呀~~~ 比多個e-mail你呀~~~
[email protected]

別墅

DEAR ALL

我已再出入場卷給你們了.
麻煩再CHECK下

複式洋房

想問一問如果帶埋姐姐照顧BB, 唔食 & 抱住BB坐 得唔得?

別墅

酒店按人頭收錢的.
如果帶埋姐姐去唔食野都要俾錢啊
而且我地已經FULL晒了, 加唔到姐姐入去啦

原文章由 firepig 於 08-9-29 21:47 發表
想問一問如果帶埋姐姐照顧BB, 唔食 & 抱住BB坐 得唔得?

洋房

回覆 #3 VaVaSo 的文章

剛剛收了, 印左出嚟喇, 唔該晒 ^^

男爵府

收到啦...thanks
我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

大宅

hi vavaso~

我mail未收到~thanks you~!

別墅

HI.

Just send it to your mailbox.
Pls check ar.

原文章由 蛋蛋媽410 於 08-9-30 20:01 發表
hi vavaso~

我mail未收到~thanks you~!

複式洋房

2 adult 1 baby
baby name:彤彤

Hello Vava So, the ticket has been received, thank you!

By the way, have you received my email about the payment?

別墅

我收到你 mail la.
麻煩你明天交錢給我。
明天見

原文章由 kayyanbaby 於 08-10-1 00:07 發表
2 adult 1 baby
baby name:彤彤

Hello Vava So, the ticket has been received, thank you!

By the way, have you received my email about the payment?

大宅

原文章由 VaVaSo 於 08-9-30 23:03 發表
HI.

Just send it to your mailbox.
Pls check ar.

謝謝vavaso~!!!今日好開心,原來好多禮物比bb~!

男爵府

如果按人頭收錢,唔知我地記錯時間無去酒店有無收錢呢?
如果無,我地食物錢係唔係應該退到?

原文章由 VaVaSo 於 08-9-29 23:09 發表
酒店按人頭收錢的.
如果帶埋姐姐去唔食野都要俾錢啊
而且我地已經FULL晒了, 加唔到姐姐入去啦
我的編織作品溫暖牌  

別墅

Dear Smilesun

酒店於前幾天已經要我地確定出席人數,
按人頭收錢的意思是如果出席人數比
我預先確定的人數多, 我要多付自助餐費用。
他們要預食物給大家, 雖然你無出席,
但酒店都已預了食物給你, 酒店方面都
已收錢了。酒店的費用為$176一位,
餘數已用來買禮物及生日會開支, 所以
錢方面真的退唔到給你了。

另入場禮物, 我地已經分派晒了,
已經沒有淨餘物資了。 抽獎的禮物,
我地將無出席生日會的禮物重新再給在場
的家庭抽多一次了。

希望你唔好介意, 下次有機會一齊再玩過啦.

原文章由 Smilesun 於 08-10-2 07:54 發表
如果按人頭收錢,唔知我地記錯時間無去酒店有無收錢呢?
如果無,我地食物錢係唔係應該退到?

男爵府

其實我都預係無得退番...

但係我唔明點解無bb的禮物(如t恤...)餘下...
因為應該係每個報了名的bb都有架...

對不起,我知問題係自己大意,錯的真是我...而你們真係為生日會付出了很多...

不過我真是想取回一點紀念品...又唔知邊個可以幫到我...當我發現自己記錯了時間時,我都有諗過打電話給你們的,不過我又無...當時又醒唔起可以打去酒店...

不如我出個post睇下有無取多了一件衫....
我的編織作品溫暖牌  

別墅

我地訂T-shirt時訂左83件, 足夠83位BB分享的。
但昨天出現左個小問題, 有位媽媽的禮物袋入面唔見左件T-shirt.
我俾左自己個件俾他, 如果有媽咪個袋入面多左件T-shirt,
麻煩 PM smilesun ar.

原文章由 Smilesun 於 08-10-2 11:40 發表
其實我都預係無得退番...

但係我唔明點解無bb的禮物(如t恤...)餘下...
因為應該係每個報了名的bb都有架...

對不起,我知問題係自己大意,錯的真是我...而你們真係為生日會付出了很多...

不過我真是想取回一點紀念品 ...

首頁

尾頁

跳至