自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

e個係咩家庭,個女仔好可憐,希望佢可以重生,d kum既父母,兄長不要也罷,不知所謂

個衰老豆自己既親生女都唔放過,叫佢去死啦

伯爵府

原文章由 KarenLam 於 08-10-3 11:45 發表

個細路女真慘呀! 咁嘅老豆固之然要拉去打"把", 但竟然有咁無人性的老母. 咁嘅父母唔要好過啦. 社署千其唔好俾返佢跟媽呀! 唔該 ...

果小朋友會以為係自己犯錯先俾屋企人遺棄 。。。。

大宅

在報紙看到這篇報導,我實在想不到她的媽媽怎想的。

真係陰公,自己被阿爸攪,阿媽阿哥仲要唔理佢地, 小孩真可憐....

我都唔明D人自己個女都攪,佢自己個老婆都有口架, 叫佢老婆啦...

痴 9 LINE
盲目的愛他們 8-)

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

自己女都搞,唔死都無用!

大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

雖然呢件事對日後生活一定有影響, 希望個女仔可以係接受完心理治療後可以過正常生活啦...

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

狗都不如
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

複式洋房

入到"倉",佢就知........

原文章由 2bzmummy 於 08-10-3 11:13 發表
淫 辱 親 女 獸 父 重 囚 11 年
11 歲 受 害 人 羞 愧 想 自 殺   復 遭 母 拋 棄 瀏覽人次: 12,133

【 本 報 訊 】 中 年 電 腦 維 修 公 司 東 主 , 藉 詞 向 11 歲 女 兒 灌 輸 性 知 識 , 令 女 兒 替 他 ...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

呢個世界變晒喇! 正所謂"虎毒不吃兒", 叫雞都行遠D啦! 點做得出???

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆 #28 1010媽媽 的文章

好似話入面d人最憎個d強姦非禮犯架喎..唔知係咪呢..

侯爵府

頂! 佢老豆老母係咪痴Q線架!!! 判得11年咁益佢!! 正PK.:;pppp: :;pppp: :;pppp:

子爵府

老豆正人渣..
老母正仆街..
亞哥唔死無用..

伯爵府

呢 d 拎去行宮刑啦

伯爵府

去c la, 有個咁ge mami and daddy, 簡直同係地獄冇分別

大宅

個女仔既屋企人都係牲生, 搞到呢個地步, 應該離棄係個老豆, 而唔係個女仔lor.

11年太少, 起碼都20年!!!!!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呀女好可憐..

男爵府

佢老豆正pk
佢老母唔ok
自己老公攪自己個女 老母話頑皮 x你老味
講到個女去攪佢老公咁...
我都忍唔住要爆粗...

佢老公仲抵c~
被 告 曾 躺 在 床 上 女 兒 手 淫 至 射 精 , 她 口 交 。 女 童 覺 得 核 突 , 被 告 說 「 如 果 你 唔 做 就 唔 理 你 」 , 要 她 吞 下 精 液 。 女 兒 嘔 吐 , 被 告 就 說 「 慢 慢 就 習 慣

根本唔當個女係女...點解呢家d男人咁怪雞
唔正只呢單 最近點解咁多呢d野架~
無人性架...自己個女都攪!!!

我見到自己個女跌親都卜去呵返佢啦!
點解佢阿媽仲要指責個女~~~頑皮~~~

個女仔生係呢d家庭真係唔好彩 有d咁樣ge家人
希望個女仔可以重新生活 積極面對人生 得12歲仲有大把路要行!

]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/comcom/30.gif[/img]

男爵府

呢D人一定有報應,根本唔佩有仔女,希望一路坐監一路俾人折磨至死 我真心祝願受害者快D忘掉一切,重新站起來!

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

公爵府

PK老豆

首頁

尾頁

跳至