夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

不要難過好了...如果你接受到就一齊... 時間 can change everything 5yrs,6yrs.......10yrs if you can接受 him.
接受唔到就分開啦...唔好要自己難受...
好好愛錫你仔女...佢地知你既苦心..

""現在的你說要回到我們的身邊, 回到這個家來, 我真的以為我可以放開, 但原來是很難很難, 每想到這件事時都不由自主的流淚, 因為我真的不知如何是好你所講的話是真的嗎? 然而最傷心因為我知道你最愛的不是我.....那麼我們的婚姻是為甚麼而繼續, 是我還愛你愛得很, 是為了2個小孩還是為了繼續而繼續, 但至少我知一定不會是你愛我...""

easy to talk,hard to do.It is real.Take time la!!

Be happy !

洋房

原文章由 SadDaddy 於 15/10/08 10:12 PM 發表
>> 唔知你係唔係就係呃過一D女仔呢??
>> SAD DADDY,咁男人係咪都係好中意講大話??

HALOMEOW, 當然唔係啦, 係受害人就試過. 衰人唔一定係男人.

有冇野可以分亨下???
幸福不是哀求回來的,哀求回來的不是愛情!

洋房

HALOMEOW:

好耐以前, 仲未結婚, 識一個女仔, 大家有好好的感覺, 但佢家中有變化, 就沒有音訊好幾年. 後來有一次在街中再遇, 原來佢去了外國返來. 大家就馬上一起...... 我當時以為緣份未盡, 應加倍珍惜!

後來發現佢有時收到d電話, 古古怪怪, 又唔可以出街夜d, 有好多時忽然要走......

最後追問佢.... 原來佢已經結了婚, 嫁了一個廚師.

我的一切幻滅...... 不知自己做了第三者!當然我沒有再同佢一齊.

當年我還是一顆面赤子之心的時候, 愛情卻錯送給壞的女孩!

洋房

原文章由 SadDaddy 於 17/10/08 11:05 PM 發表
HALOMEOW:

好耐以前, 仲未結婚, 識一個女仔, 大家有好好的感覺, 但佢家中有變化, 就沒有音訊好幾年. 後來有一次在街中再遇, 原來佢去了外國返來. 大家就馬上一起...... 我當時以為緣份未盡, 應加倍珍惜!

後來發現 ...

你同佢一齊果時佢結左婚未嫁?
定係同你分開左就嫁左之後返泥你地再一齊!??

幸福不是哀求回來的,哀求回來的不是愛情!

複式洋房

原文章由 SadDaddy 於 08-10-17 23:05 發表
HALOMEOW:

後來發現 ...

你同我朋友個Case一樣!不過你好啲識放手!而我個朋友到依家都仲比個女人玩緊!

洋房

唉... 人始終係感情用事!

大宅

原文章由 SadDaddy 於 08-10-17 23:05 發表
HALOMEOW:

後來發現 ...

無知者不罪,你都抽左身啦~  

大宅

救命,你是什麼人。可以做這些事。

首頁

尾頁

跳至